Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 113 Προβολές

Η Maggie Reilly live στην Πάτρα

foto2
16 Απριλίου 2019 @ 22:00
2019-04-16T22:00:00+03:00
2019-04-16T22:30:00+03:00
Royal Theatre
Ακτή Δυμαίων 53
Πάτρα

Η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια Maggie Reilly, μετά τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα κάνει «στάση» στην Πάτρα την Τρίτη 16 Απριλίου στο Royal Theater.

Η Σκωτσέζα τραγουδίστρια που έγινε γνωστή από τη συνεργασία της με τον MIKE OLDFIELD, χαρίζοντας μας διαχρονικά τραγούδια όπως το moonlight shadow, To France, foreign affair, αλλά και family man επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από σχεδόν 28 χρόνια για να μας ταξιδέψει με την ονειρική και μεταξένια φωνή της.

Πόσοι άλλωστε από εσάς χαρίσατε κασέτα στο αγαπημένο σας πρόσωπο και δεν είχατε μέσα το EVERYTIME WE TOUCH; Πόσοι από εμάς περιμέναμε ένα τηλέφωνο ακούγοντας το WAIT;

Η Maggie Reilly εκτός από την προσωπική της δισκογραφία που απαριθμεί 10 album και τη συνεργασία της με τον MIKE OLDFIELD, έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα του χώρου όπως Sisters of mercy, Smokie, Nick Mason, Jack Bruce και αρκετούς άλλους…

Η Maggie Reilly έρχεται και φέρνει στις αποσκευές της όλα τα μεγάλα τις hits, με τα οποία θα μας μεταφέρει πίσω στο χρόνο που όλα ήταν αθώα, σε μια βραδιά που θα μας μείνει χαραγμένη για καιρό.

Τη συναυλία ανοίγουν οι dj του 80’s Back 2 Carnival, Στέλιος Αποστολόπουλος και Γιώργος Κουβεργιανός.

 

Τρίτη 16 Απριλίου 2019, στις 22:00 στο Royal, Ακτή Δυμαίων 53, Πάτρα

Προπώληση: 15 ευρώ / 13 ευρώ (Φοιτητικό, Ανέργων – περιορισμένος αριθμός)

Σημεία Προπώλησης: Discover Bookstore (στενάκι Βούρβαχη 3-5), Γωνιά του Βιβλίου (Αγίου Νικολάου 32), Queen Café (πλ. Υψηλών Αλωνίων), Φάρος εν Πάτραις, Ο Βασίλης στο κέντρο.

Στην είσοδο: 18 ευρώ

www.royaltheater.gr | facebook eventΣχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 448 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top