Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 220 Προβολές

«Καθαρή εξόδιος» Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης Τσολιάς εν δε Τσόλια Μπαντ στην Πάτρα

tsolias19
22 Μαρτίου 2019 @ 22:00
2019-03-22T22:00:00+02:00
2019-03-22T22:30:00+02:00
Γιάφκα
Κανάρη 90
Πάτρα
Προπώληση 10 ευρώ - Πόρτα 12 ευρώ

Ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης φοράει το σικ τσαρούχι του Τσολιά και οργώνει πόλεις και χωριά της Ελλάδας, της Ευρώπης και του κόσμου όλου αναζητώντας την χαμένη ελπίδα και παρουσιάζει το αχρείων δράμα: «Καθαρή εξόδιος». Τσολιάς εν δε Τσόλια μπάντ με Special guest: Μυρτώ Βασιλείου.

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου η παράσταση «Καθαρή εξόδιος» παρουσιάζεται στη «ΓΙΑΦΚΑ» στην Πάτρα, στις 22:00.

Μια μουσικό-σατιρική παράσταση πολιτικού λόγου και σατιρικού τραγουδιού. Μια αντιφασιστική παράσταση πικρού μήκους και ύφους. Μια κοινωνιολογική παράσταση με Λατινογενείς προ-εκστάσεις. Χορός ελεύθερος. Γουρνοπούλα στη σούβλα. Ποτά δυναμίτης. Ελάτε με ό,τι φοράτε.

Θα σερβιριστούν: τα κακώς κείμενα μέσα από ένα επιθεωρησιακό αθυρόστομο κείμενο. Θα ακουστούν: παλιές μουσικές με νέους στίχους που έτυχαν «επικαιροποίησης» για λόγους απ-ντέητ. Θα προβληθούν: βίντεο με πολιτικούς μεσσίες και πολιτικές δυσφημίσεις με πρωταγωνιστή τον δημοσιογράφο-ΜΑΤ, Μπαλούρδο. «ΜΑΤ δηλαδή, όχι όπως λέμε σαγρέ ή γυαλιστερό, αστυνόμος ΜΑΤ». Θα μοιραστούν: σφιχτές υψωμένες γροθιές. Θα φαγωθούν: δακρυγόνα. ΑΛΕΡΤ: Η παράσταση περιλαμβάνει αστεία σεξιστικά, ομοφοβικά, ξενοφοβικά, μικροβιοφοβικά (γιατί όχι;) και κυρίως αστεία για ό,τι την σπάει και για ό,τι βγάζουν σπυριά οι θιασώτες του ορθού πολιτικού λόγου.

 

Συντελεστές

Κείμενα – Στίχοι: Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης

Μαζί του: «Δε Τσόλια Μπάντ»: Kιθάρα – Γιώργος Τσουφαντάρης, Μπάσο – Νίκος Τσιμπινός, Τύμπανα – Αλέξανδρος Σταματίου, Πλήκτρα – Παύλος Βαλιανάτος

Special guest: Μυρτώ Βασιλείου

Video: Χρήστος Καρτέρης
Ηχοληψία video: Γιάννης Φωτιάδης
Φωτογραφίες: Γιώργος Καπλανίδης
Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς
Management – Παραγωγή: PROSPERO, www.prospero.com.gr

Useful links: facebook Page  | Instagram | Twitter | Site: www.ellinofreneianet.gr

Προπώληση 10 ευρώ – Πόρτα 12 ευρώ

Προπώληση: Discover | Γωνιά του Βιβλίου |Abbey Kitchen Bar | Το Θρανίο | Public | www.ticketservices.grΣχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 458 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top