Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 221 Προβολές

“Pin your love up…” – Από την Ειρήνη Κανελλοπούλου στην γκαλερί Cube

Pin-your-love-up_4_pr
14 Φεβρουαρίου 2019 όλη την ημέρα
2019-02-14T00:00:00+02:00
2019-02-15T00:00:00+02:00
Γκαλερί Cube
Μιαούλη 39 Πάτρα 262 22 Ελλάδα

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019, 18.00 – 21.00
Γκαλερί Cube, Μιαούλη 39, Πάτρα | www.cubegallery.gr

Ώρες λειτουργίας:
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10.00 – 14.00 & 18.00 – 21.00
Τετάρτη, Σάββατο 10.00 – 14.00
Κυριακή & Δευτέρα κλειστά

Η Γκαλερί Cube, εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την Ειρήνη Κανελλοπούλου και τα ζαχαρωτά για μάγισσες… και φιλοξενεί την καινούρια σειρά κοσμημάτων της “Pin your love up…”.   Η συγκεκριμένη σειρά περιλαμβάνει πρωτότυπα και μοναδικά δαχτυλίδια και καρφίτσες που σχεδιάστηκαν με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και αποκλειστικά για την Cube.

Η Ειρήνη Κανελλοπούλου δημιουργεί και προτείνει τα κοσμήματα “Pin your love up …” για όποιον επιθυμεί να τα προσφέρει ή να τα φορέσει, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της μόδας, αλλά πάντα στο πλαίσιο της κομψότητας και του διαφορετικού all time classic. Το κλασικό σύμβολο του έρωτα, η καρδιά, μετατρέπεται μέσα από τις σύγχρονες και εντυπωσιακές σχεδιαστικές γραμμές της δημιουργού σε ιδιαίτερα συμβολικά κοσμήματα και όπως η ίδια προσθέτει: «υπάρχουν λογιών λογιών καρδιές…

καρδιές μεταξένιες
καρδιές πληγωμένες
καρδιές άφθαρτες, καρδιές φθαρτές, που κολλήθηκαν ξανά
καρδιές παθιασμένες
καρδιές ντροπαλές
καρδιές μικρές, άλλες μεγάλες
καρδιές ζεστές, κάποιες ψυχρές
καρδιές πολύχρωμες και κάποτε σκοτεινές
μα όλες τους ξεχωριστές και με αναμνήσεις που κάποτε ήρθαν κοντά, με όλες τις αισθησεις και έμειναν μαζί ή τελικά χωρίστηκαν…»

Τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι υφάσματα πολυτελή, με ιδιαίτερες υφές, όπως άγριο μετάξι, ταφτά ή βελούδο, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι μοναδικά εντυπωσιακό. Η επιλογή της να δημιουγήσει και καρφίτσες, εκτός από τα δαχτυλίδια, βασίζεται στην επιθυμία της, για μια σύγχρονη επιστροφή στη πολυτέλεια του vintage.

Τη σειρά κοσμημάτων της Ειρήνης Κανελλοπούλου, “Pin your love up …” θα τη βρείτε στην Cube, στις 14 Φεβρουαρίου, αλλά και τις επόμενες ημέρες.

Η Ειρήνη Κανελλοπούλου σπούδασε στη Σχολή Διακοσμητικής της Ακαδημίας Καλών Τεχνών, στο Urbino της Ιταλίας και στη συνέχεια «Aρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων και Διακόσμηση» στην AKTO. Αναλαμβάνει τη Μελέτη Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής και Διακόσμησης σε επαγγελματικούς χώρους και κατοικίες, ενώ παράληλλα σχεδιάζει και κατασκευάζει κοσμήματα και αξεσουάρ.

Pin-your-love-up_1_prΣχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 493 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top