Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 63 Προβολές

Ακροατής Πανεπιστημιακών Μαθημάτων

Το Πανεπιστήμιο Πατρών, στην προσπάθεια για εξωστρέφεια και στο πλαίσιο της σύνδεσής με τις τοπικές κοινωνίες, επαναφέρει τον θεσμό του «Ακροατή Πανεπιστημιακών Μαθημάτων», ο οποίος δίνει τη δυνατότητα σε όλους να παρακολουθήσουν μαθήματα που θα επιλέξουν οι ίδιοι από τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών των Τμημάτων του Ιδρύματος. Ο θεσμός αυτός αποβλέπει στον εμπλουτισμό των γνώσεων των ενδιαφερομένων πολιτών.

Το φετινό ακαδημαϊκό έτος θα λειτουργήσει κατά το εαρινό εξάμηνο και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται από 20 Ιανουαρίου έως και 3 Φεβρουαρίου 2016 (09:00 π.μ.-12:00 μ.) στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Έρευνας (Πανεπιστημιούπολη – Κτίριο Α΄ – Ισόγειο, τηλ. επικοινωνίας 2610-997950, 2610-969895), προκειμένου να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση.Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3435 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top