Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 761 Προβολές

Αλλαγή χώρου στο live των Rotting Christ στην Πάτρα

946116_942678649153136_7733323518928788311_n

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας Break Event, η συναυλία των Rotting Christ στην Πάτρα στις 27/2 θα διεξαχθεί σε νέο χώρο.

Αναλυτικά: «Εξαιτίας κάποιων ιδιαίτερων δυσκολιών που προέκυψαν όσων αφορά τη διοργάνωση του live στην Αίγλη και με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού και των καλλιτεχνών, αποφασίσαμε να αλλάξουμε το χώρο διεξαγωγής του live. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις “SPORTING HOUSE” στην Περιβόλα, ακριβώς απέναντι από το γήπεδο του Απόλλωνα Πάτρας, διεύθυνση Αριστοτέλους 26. Η συγκοινωνία που επικοινωνεί με το χώρο είναι το λεωφορείο Ν.7 (σας αφήνει στο μεγάλο πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου της Περιβόλας).»Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3971 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top