Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 146 Προβολές

Αντί – «θέσεις»

Emilia Siakoveli‎1

Emilia Siakoveli‎1


Η Ανοικτή Φωτογραφική Ομάδα ΠΟΛΥΜΟΡΦΟ του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ, Πάτρας-Αχαΐας επιλέγει κάθε εβδομάδα ένα θέμα σαν ευκαιρία δημιουργικής φωτογράφισης. Οι φωτογραφίες συγκεντρώνονται στη σελίδα της ομάδας στο Facebook. Αυτή την εβδομάδα για το θέμα Αντιθέσεις, επιλέχτηκαν έξι φωτογραφίες ύστερα από συζήτηση και ψηφοφορία.

Ως νικήτρια φωτογραφία επιλέχτηκε η φωτογραφία της Αιμιλίας Σιακοβέλη.

Η Αιμιλία Σιακοβέλη γεννήθηκε και ζει στην Πάτρα. Είναι εκπαιδευτικός και ασχολείται με τη φωτογραφία ερασιτεχνικά πάνω από δέκα χρόνια.

Με τη φωτογραφία επιδιώκει να καταγράψει μικρές καθημερινές στιγμές, μορφές, χώρους, πράγματα, πολλές φορές «ασήμαντα» δημιουργώντας έναν διαφορετικό κόσμο. Είναι γι’ αυτήν το μέσο με το οποίο προσπαθεί να δώσει στην καθημερινότητα μια άλλη διάσταση που ελευθερώνει τη φαντασία, αποκαλύπτοντας εικόνες και συναισθήματα πέρα από αυτά που καταγράφει ο φακός. Είναι ο τρόπος να αποτυπώσει και να επικοινωνήσει αυτό που εκείνη «βλέπει».

Τη φωτογραφία αντί – «θέσεις», την αφιερώνει στους μαθητές της μαζί με τους οποίους φέτος δούλεψε στο σχολείο το πολιτιστικό πρόγραμμα «ο κόσμος μου μέσα από το φακό», ένα πρόγραμμα πλούσιο σε φωτογραφικές εμπειρίες.

Άλλες φωτογραφίες της ίδιας μπορείτε να δείτε εδώ.

Παρακάτω είναι και έξι φωτογραφίες που επιλέχτηκαν.

Antitheseis_1.0

Το επόμενο φωτογραφικό θέμα είναι ο Χρόνος. Ο χρόνος όπως φεύγει ή έρχεται. Ο χρόνος όπως αλλάζει.

Μπορείτε να στείλετε τις φωτογραφίες σας στη σελίδα της ομάδας στο Facebook.Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3435 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top