Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 100 Προβολές

Επιτυχίες από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών


Για άλλη μια φορά, οι αθλητές των κατηγοριών Optimist και Laser 4,7 του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών κέρδισαν κύπελλα και εντυπώσεις αποδεικνύοντας το υψηλό τους επίπεδο και τη σωστή και διαχρονική δουλειά που επιτελεί ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών στο χώρο της ιστιοπλοΐας.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών συμμετείχε στο διασυλλογικό αγώνα που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας στις 3 και 4 Οκτωβρίου, στον οποίο συμμετείχαν όμιλοι από την περιφέρεια Νοτιοδυτικής Ελλάδας αλλά και από την Κέρκυρα με 6 αθλητές-τριες στα Optimist και 4 στα Laser 4,7.

Οι διακρίσεις των αθλητών-τριών του Ιστιοπλοϊκού ήταν οι εξής:
Σιώκου Αθανασία: 1η στα 11χρονα κορίτσια Optimist
Καλογερή Νικολίνα: 2η στα κορίτσια Optimist
Γεωργόπουλος Νικόλας: 2ος στα 11χρονα αγόρια Optimist
Μαρκεζίνης Αναστάσης: 3ος στα αγόρια Optimist
Αργυρίου Αχιλλέας: 2ος στα αγόρια Laser 4,7

Οι μικροί αθλητές (2006) Ανδριόπουλος Ιάσονας και Γεωργόπουλος Μάριος κατέλαβαν την 6η και 7η θέση αντίστοιχα στη κατηγορία 11χρονων αγοριών Optimist, θέσεις πολύ σημαντικές δεδομένου του υψηλού επιπέδου του αγώνα.

Εξαιρετικές ήταν και η 4η θέση του Βαγγέλη Κοτσάκου, η 5η του Βασίλη Χάχαλη και η 7η του Λάμπρου Γεωργόπουλου στην κατηγορία αγοριών Laser 4,7.Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3819 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top