Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 90 Προβολές

Η περιπέτεια των φθινοπωρινών φύλλων

FB_IMG_1442561549748

Το Σαββατοκύριακο 24-25 Οκτωβρίου, το φθινόπωρο προσκαλεί τα παιδιά σ’ ένα Θεατρικό Παιχνίδι γεμάτο εικόνες από τη φύση και τη ποίηση με τίτλο “Η μεγάλη περιπέτεια των φθινοπωρινών φύλλων”, από την ομάδα εμψυχωτών του χώρου “ΟροΠαίδιο”. Το “σενάριο” είναι πολύ ελκυστικό:

Με συντροφιά το φθινοπωρινό άνεμο, τα φύλλα βλέπουν και ακούν όλα αυτά που συμβαίνουν! Πότε παίζουν με το ποτάμι  και μιλούν με τα ζώα, πότε  πετούν ψηλά και  μπλέκονται με φθινοπωρινές ομίχλες… Άλλες φορές πάλι τρυπώνουν μέσα στα σπίτια και παρατηρούν τους ανθρώπους! Κάθε ένα είναι τόσο ξεχωριστό, όσο ξεχωριστοί είμαστε κι εμείς… Κι αν το φύλλο μου ζωντάνευε, τι μορφή και τι κίνηση θα είχε… τι ιστορίες θα μπορούσε να διηγηθεί για όλα αυτά που είδε;

Κρατήσεις – εγγραφές στο τηλέφωνο 6906212743 & στο e-mail: tapaidiapaizei2015@gmail.com, καθώς και στο “ΟροΠαίδιο” (Κανακάρη 101Β, μέσα στη στοά απέναντι από την Α` ΔΟΥ) τις ημέρες και ώρες των εκδηλώσεων.

Tagged with:


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3819 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top