Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 360 Προβολές

Η σοφία της ζωής

sofia-133-fb

sofia-133


Καμιά φορά, όταν ο εαυτός του έκανε πίσω, έψαχνε τις απαντήσεις γύρω του, στη σοφία του κόσμου που τον περιβάλλει. Είχε τυλιχτεί σε μια κουβέρτα και στα πόδια του είχε ένα βιβλίο που δεν μπορούσε να διαβάσει. Το μόνο που έκανε ήταν να ψάχνει απαντήσεις έξω από το παράθυρό του.

Κάποια στιγμή το μάτι του έπεσε σε ένα γυμνό δέντρο με κιτρινισμένα φύλλα, πρόσεξε τα κλαδιά που σαν φλέβες απλώνονταν αριστερά και δεξιά, βγαλμένα από τον ίδιο κορμό, τα πουλιά που πάντα έβρισκαν να φωλιάζουν πάνω του, και συνειδητοποίησε ότι αυτό το δέντρο το βλέπει χρόνια μπροστά του, κάποιες φορές ανθισμένο, κάποιες γυμνό, αλλά πάντα εκεί.

Η σοφία της ζωής, σκέφτηκε, και γύρισε ήσυχος στο βιβλίο του.Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 98 Άρθρα

Γεννήθηκε πριν κάμποσα χρόνια στην Πάτρα, κι από τότε ψάχνει τον τόπο που θα την κρατήσει. Σπούδασε δημοσιογραφία και φωτορεπορτάζ και προσωρινά ζει και εργάζεται στην Αθήνα, συγκατοικώντας με ένα μεγάλο σκύλο. Ξοδεύει την ενέργειά της σε ταξίδια, λογοτεχνία, μελαγχολικές μουσικές, όμορφες ταινίες και καλό φαγητό. Παρ’ ότι εκ φύσεως πεσιμίστρια, πιστεύει πως η ομορφιά της ζωής υπάρχει παντού, και αυτό προσπαθεί να αποτυπώνει με τις φωτογραφίες και τα κείμενά της. http://syn-grafika.blogspot.gr/ http://naliaginger.tumblr.com/

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top