Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 92 Προβολές

Η τεντούρα Κάστρο στο Athens Bar Show 2015

2

Η ποτοποιία ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – Γ.Π.ΧΑΧΑΛΗΣ συμμετείχε στο Athens Bar Show που πραγματοποιήθηκε στις 3 και 4 Νοεμβρίου 2015 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, μία μοναδική εκδήλωση, αφιερωμένη στους bartenders και τους επαγγελματίες του χώρου των ποτών.

Η συμμετοχή της ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς, χάρις και στην τεράστια επισκεψιμότητα της εκδήλωσης, επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και από το εξωτερικό επισκέφθηκαν το περίπτερό, γνώρισαν τα προϊόντα της και δοκίμασαν τα απίθανα κοκτέιλ που δημιούργησε η ομάδα της «ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ», εμπνευσμένη από τη μοναδική γεύση και ποιότητα των λικέρ Κάστρο.

Με αφορμή την εκδήλωση αυτή, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό τα λικέρ Θυμάρι Κάστρο και Πιπερόριζα Κάστρο, δύο νέα, εξαιρετικά προϊόντα που κέρδισαν τις εντυπώσεις. Οι δύο νέες αυτές δημιουργίες έρχονται να συμπληρώσουν την σειρά λικέρ Κάστρο από 100% φυσικά εκχυλίσματα σε κύβους, ενισχύοντας την προσπάθεια της ποτοποιίας να δώσει ιδιαίτερο βάρος στην παραγωγή καινοτόμων προϊόντων από εκχύλιση και απόσταξη με πηγή έμπνευσης βότανα και φρούτα της ελληνικής γης.

www.tentoura.gr

1Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3008 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top