Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 75 Προβολές

Κλινικό Σεμινάριο Εσωτερικής Παθολογίας

αφισα

Aπό τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου στο συνεδριακό και εκθεσιακό χώρο της Αγοράς Αργύρη (Αγίου Ανδρέου 12, Πάτρα) θα πραγματοποιηθεί το «2ο Κλινικό Σεμινάριο Εσωτερικής Παθολογίας για Φοιτητές και Απόφοιτους Ιατρικής» από  το παράρτημα Πάτρας της Επιστημονική Εταιρία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας.  Το σεμινάριο θα είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες και θα συμπεριλαμβάνει κλινικά φροντιστήρια, στρογγυλές τράπεζες, διαδραστικές διαλέξεις και επιλεγμένα workshops με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων με μεγάλη κλινική εμπειρία και αξιοσημείωτο ερευνητικό έργο από Πανεπιστημιακά και Ιατρικά Ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Σκοπός του Σεμιναρίου αυτού είναι να εμπλουτιστούν οι γνώσεις των συμμετεχόντων και να αποσαφηνιστούν απορίες που έχουν δημιουργηθεί πάνω σε βασικά ζητήματα της Εσωτερικής Παθολογίας κατά την άσκησή της σε κλινικό επίπεδο. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του Σεμιναρίου http://ccim.gr/. Οι παραπάνω στόχοι θα τεθούν και θα επεκταθούν και στο 22ο Ε.Σ.Φ.Ι.Ε ΚΑΙ 10ο ΔΙΕΘΝΕΣ FORUM που θα πραγματοποιηθούν από τις 13 εως τις 15 Μαιου 2016 στην ΠΑΤΡΑ και στα οποία μπορείτε να συμμετάσχετε ενεργά!

Η Επιστημονική Εταιρία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας

Η Επιστημονική Εταιρία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας (Ε.Ε.Φ.Ι.Ε.) αποτελεί μια μη Κερδοσκοπική εταιρία με πολλαπλή δραστηριοποίηση στα πλαίσια του εθελοντισμού . Η Ε.Ε.Φ.Ι.Ε. αποτελείται από επτά παραρτήματα (ένα σε κάθε ιατρική σχολή της χώρας ), αριθμεί συνολικά πάνω από 3.000 μέλη και διοργανώνει ετησίως το Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος (Ε.Σ.Φ.Ι.Ε) και διεθνές Forum Φοιτητών Ιατρικής και Νέων Ιατρών Ελλάδος που αποτελεί τη σπουδαιότερη επιστημονική εκδήλωση της και το μεγαλύτερο κοινωνικό θεσμό του φοιτητικού κόσμου.

Το παράρτημα της Πάτρας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας της Ιατρικής Σχολής Πατρών μέσω του μεγάλου όγκου των δραστηριοτήτων του καθώς και των συνεργασιών που έχει αναπτύξει με μεγάλο αριθμό ιατρικών επιστημονικών οργανώσεων.

Μια από τις μεγαλύτερες δράσεις του παραρτήματος Πατρών είναι το Κλινικό Σεμινάριο Εσωτερικής Παθολογίας για Φοιτητές και Απόφοιτους Ιατρικής που τελείται σε συνεργασία με το Ιατρικό Τμήμα και την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πατρών.Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3436 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top