Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 198 Προβολές

Γνωριμία με την Ορεινή Ποδηλασία

logo-official-tshirt3

Η Λέσχη Ορεινής Ποδηλασίας Πάτρας (Λ.Ο.Π.Π) ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2015, από μέλη που γνωρίζονται αρκετά χρόνια μέσα από τις βόλτες στα βουνά της Αχαΐας και όχι μόνο.

Η απόφαση τους για την δημιουργία ενός συλλόγου πάρθηκε μετά την επιθυμία τους για καλύτερη ομαδική δράση σχετικά με την διάδοση του αθλήματος του Mountain Bike.

Στόχοι της ΛΟΠΠ είναι η διεξαγωγή αγώνων, η διάνοιξη και συντήρηση μονοπατιών ορεινής ποδηλασίας, η δημιουργία χώρων άθλησης και προπόνησης για την ορεινή ποδηλασία, η οργάνωση εκδρομών σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό με στόχο την γνωριμία νέων τόπων, η διοργάνωση μαθημάτων Mountain Bike για αρχάριους και η προστασία του περιβάλλοντος της Αχαΐας με δενδροφυτεύσεις και με αποκομιδή σκουπιδιών από μέρη ιδιαίτερου φυσικού κάλους.

Περισσότερες πληροφορίες:
info@lopp.gr,
www.lopp.gr,
www.facebook.com/groups/palta13Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3819 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top