Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 1654 Προβολές

Διακοπτό – Καλάβρυτα: Οι ωραιότερες εικόνες

sfo-tunnel

sfo-tunnel


Το Σαββατοκύριακο 7-8 Μαΐου ξεκινά η σειρά εκδηλώσεων «Εν Συρμώ – Γιορτές Οδοντωτού», με αφορμή τη συμπλήρωση 120 χρόνων λειτουργίας της σιδηροδρομικής γραμμής Διακοπτό – Καλάβρυτα. Ο μήνας Μάιος από φέτος θα είναι αφιερωμένος στον Οδοντωτό, που αποτελεί κεφάλαιο στην τοπική κουλτούρα των Δήμων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, με μια σειρά εκδηλώσεων που θα φιλοξενηθούν σε Διακοπτό και Καλάβρυτα.

Για την προώθηση της διοργάνωσης δημιουργήθηκε μια μικρή ταινία, διάρκειας περίπου 9 λεπτών, όπου παρουσιάζονται μερικές από τις ωραιότερες εικόνες της διαδρομής, ταυτόχρονα με αφήγηση ιστορικών στοιχείων για τον Οδοντωτό αλλά και πληροφορίες για τη σειρά εκδηλώσεων «Εν Συρμώ».

Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορείτε να το βρείτε εδώ.


Το πρόγραμμα εκδηλώσεων δημιουργήθηκε και υλοποιείται σε συνεργασία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) του Δήμου Αιγιαλείας, του Δήμου Καλαβρύτων, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, της Αντιδημαρχίας Ανάπτυξης του Δήμου Αιγιαλείας, του Φορέα Διαχείρισης Χελμού-Βουραϊκού, της “Αχαΐα Αναπτυξιακή Α.Ε.”, του Συλλόγου Ορειβασίας, Χιονοδρομίας, Αναρρίχησης και Προστασίας του Περιβάλλοντος Καλαβρύτων και του Συλλόγου Φίλων του Οδοντωτού.

Περισσότερες πληροφορίες: www.ensirmo.gr

Φωτογραφία: Σύλλογος Φίλων Οδοντωτού – Χ. Ζαχαρής

ensirmo-logoΣχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3239 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top