Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 2504 Προβολές

Τι ακριβώς συμβαίνει στη Μόρια;

ert

ert


Σε ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ1 εμφανίζεται ένα προσφυγόπουλο να μιλάει για εννιά θανάτους στη Μόρια από το χιόνι. Τα ερωτήματα που προκύπτουν πολλά. Δεν γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή αν η δήλωση ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αλλά σε κάθε περίπτωση αναμένουμε από τις αρμόδιες αρχές και κάθε υπεύθυνο να διερευνήσουν σε βάθος τη δήλωση – καταγγελία και να ενημερώσουν για την κατάσταση που επικρατεί.

Ήδη οι άνθρωποι αυτοί έχουν ταλαιπωρηθεί υπερβολικά. Oύτε η φημολογία και η τραγικοποίηση των περιστατικών θα ευνοούσε οτιδήποτε αυτή την ώρα, αλλά ούτε και η απόκρυψη πληροφοριών ωφελεί σε κάτι.

Το ρεπορτάζ της ΕΡΤ1 μπορείτε να το δείτε εδώ:

http://webtv.ert.gr/katigories/enimerosi/diskoles-ores-gia-tous-prosfiges-stin-moria/

—————-

Στο αρχείο της ΕΡΤ1, περίπου στις 12:00 το βράδυ, εμφανίστηκε το ρεπορτάζ για τη Μόρια (που είναι στο παραπάνω link) με κομμένο το σημείο που μιλάει το προσφυγόπουλο για τους εννιά νεκρούς. Ολόκληρο το ρεπορτάζ όπως αρχικά προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων είναι εδώ:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
 • Γεια σου κουτί μου

  Γεια σου κουτί μου

  Γεια σου κουτί μου, επιμελώς πειθαρχημένα πειθήνιο. Μόνιμα θεατής στο δικό σου δράμα. Καθήμενο στις κερκίδες και σε πρωταγωνιστικό ρόλο
 • Κοινωνία θυμός αλήθειας

  Κοινωνία θυμός αλήθειας

  Ενοχική κοινωνία θάρρος… ! Δεν είσαι παρά μια δοκιμασία στον πάτο της κοινωνικής πυραμίδας Δεν είσαι η πιο καλή μα
 • Το μήνυμα του ανθρωπάκου

  Το μήνυμα του ανθρωπάκου

  Μη με κάνεις να νιώθω ανθρωπάκος Είμαι τόσο δυνατός, τόσο ψηλός και τόσο σοφός. Είμαι ο επιδιορθωτής των σπασμένων, ο
 • Η μαγεία των ανθρώπων

  Η μαγεία των ανθρώπων

  Στολίζεις, ακούς τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια του Σινάτρα και έτσι ξαφνικά, συγκινείσαι. Θες να είναι τα φωτάκια που λαμποκοπούν και φτιάχνουν
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 1854 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top