Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 2505 Προβολές

Τι ακριβώς συμβαίνει στη Μόρια;

ert

ert


Σε ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ1 εμφανίζεται ένα προσφυγόπουλο να μιλάει για εννιά θανάτους στη Μόρια από το χιόνι. Τα ερωτήματα που προκύπτουν πολλά. Δεν γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή αν η δήλωση ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αλλά σε κάθε περίπτωση αναμένουμε από τις αρμόδιες αρχές και κάθε υπεύθυνο να διερευνήσουν σε βάθος τη δήλωση – καταγγελία και να ενημερώσουν για την κατάσταση που επικρατεί.

Ήδη οι άνθρωποι αυτοί έχουν ταλαιπωρηθεί υπερβολικά. Oύτε η φημολογία και η τραγικοποίηση των περιστατικών θα ευνοούσε οτιδήποτε αυτή την ώρα, αλλά ούτε και η απόκρυψη πληροφοριών ωφελεί σε κάτι.

Το ρεπορτάζ της ΕΡΤ1 μπορείτε να το δείτε εδώ:

http://webtv.ert.gr/katigories/enimerosi/diskoles-ores-gia-tous-prosfiges-stin-moria/

—————-

Στο αρχείο της ΕΡΤ1, περίπου στις 12:00 το βράδυ, εμφανίστηκε το ρεπορτάζ για τη Μόρια (που είναι στο παραπάνω link) με κομμένο το σημείο που μιλάει το προσφυγόπουλο για τους εννιά νεκρούς. Ολόκληρο το ρεπορτάζ όπως αρχικά προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων είναι εδώ:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2266 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top