Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 73 Προβολές

Υπόγεια Τροχιά: Νέος δίσκος μετά από 17 χρόνια

ypogeia troxia cover (2)

Οι “Υπόγεια Τροχιά” είναι μια μπάντα ελληνόφωνου ροκ από την Πτολεμαΐδα που δραστηριοποιήθηκε κυρίως κατά τη δεκαετία του ’90 κυκλοφορώντας δύο επίσημους δίσκους (“Υπόγεια Τροχιά & Σημάδια των καιρών”-1997, “Και πάλι εμείς”-1998). 17 χρόνια μετά η μπάντα επανέρχεται με νέο άλμπουμ που θα φέρει τον τίτλο “Σε καθρέφτη μαγικό”.
Η ηχογράφηση των κομματιών έγινε στο Rough Note Studio στη Θεσσαλονίκη (εκτός από το “Λαστιχένια Αγάπη” που ηχογραφήθηκε στο Μαγικός Αυλός studio στην Πτολεμαΐδα) σε παραγωγή και συμμετοχή στις κιθάρες από τον Ασκληπιό Ζαμπέτα (Τρύπες,Mushrooms,κ.α.), το Χρήστο Τρυψιάνη και τον Αστέριο Τάφη.

Δείτε το teaser video για τη νέα τους δουλειά που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό εδώ:Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 265 Άρθρα

Ο Δημήτρης Μουργελάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τρίπολη, αλλά από το 2011 ζει μόνιμα στην Πάτρα. Είναι φοιτητής του Οικονομικού Τμήματος στο Πανεπιστήμιο Πατρών όμως η μεγάλη του αγάπη είναι η μουσική με την οποία ασχολείται ενεργά ως μπασίστας στους Salto Mortale. Αποτελεί μέλος της οικογένειας του «Τετάρτου» από το 2012 και ασχολείται γενικότερα με τη μουσική αρθρογραφία. Στόχος του είναι μέσα από το «Τέταρτο» η ανάδειξη της ελληνικής μουσικής σκηνής και ιδιαίτερα των νέων συγκροτημάτων. dmourgelas1@gmail.com

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top