Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 183 Προβολές

«Χρόνος», από τη φωτογραφική ομάδα ΠΟΛΥΜΟΡΦΟ

Nancy Markou‎

Nancy Markou‎


Η Ανοικτή Φωτογραφική Ομάδα ΠΟΛΥΜΟΡΦΟ του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ, Πάτρας-Αχαΐας επιλέγει κάθε εβδομάδα ένα θέμα σαν ευκαιρία δημιουργικής φωτογράφισης. Οι φωτογραφίες συγκεντρώνονται στη σελίδα της ομάδας στο Facebook. Αυτή την εβδομάδα για το θέμα «Χρόνος», επιλέχτηκαν έξι φωτογραφίες ύστερα από συζήτηση και ψηφοφορία.

Ως νικήτρια φωτογραφία επιλέχτηκε η φωτογραφία της Νάνσυ Μάρκου.

Η Νάνσυ Μάρκου ζει στη Πάτρα και ασχολείται με τη φωτογραφία συστηματικότερα τα τελευταία δυο χρόνια. Θεωρεί τη φωτογραφία σαν την απρόσμενη ανακάλυψη, την αποτύπωση της στιγμής, την αιχμαλωσία της και την αναγωγή της σε κάτι σημαντικό. Τη θεωρεί ως τη χαρά που συνυπάρχει με τη συγκίνηση υπενθυμίζοντάς το «Τώρα» της ζωής καλύπτοντας ταυτόχρονα την ανάγκη για δημιουργία. Η επιλογή της συγκεκριμένης φωτογραφίας αποτέλεσε ιδιαίτερη χαρά, αφού είναι για αυτή η καταγραφή μιας ιδιαίτερης όσο και μοναδικής στιγμής, ενώ συνδυάζει τη κίνηση, τη ροή, την αλλαγή, την εξέλιξη.

Το επόμενο θέμα για τη φωτογραφία της εβδομάδας έχει τίτλο: «Κάτι λείπει». Μπορείτε να στείλετε τις φωτογραφίες σας στη σελίδα της ομάδας στο Facebook.

Παρακάτω είναι και έξι φωτογραφίες που επιλέχτηκαν.Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3239 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top