tetartopress

Συγκέντρωση ειδών για τους πρόσφυγες

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού συμμετέχει στις προσπάθειες που γίνονται για την περίθαλψη των ανθρώπων που φτάνουν κατά χιλιάδες στη χώρα μας, αναγκασμένοι να εγκαταλείψουν τις εστίες τους λόγω των συνεπειών του πολέμου, και συλλέγει είδη ένδυσης και υπόδησης, ατομικής υγιεινής και φάρμακα, που θα βοηθήσουν τους ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.
Τα είδη συγκεντρώνονται στην Ομάδα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού στο ισόγειο των οδών Νικήτα και Καρατζά, Πάτρα, τις παρακάτω αναγραφόμενες ημέρες και ώρες:

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, 17:00 – 21:00
Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, 11:00 – 14:00 και 17:00 – 21:00
Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, 11:00 – 14:00 και 17:00 – 21:00

Για να διευκολυνθεί η διαδικασία ταξινόμησης και διανομής, θα πρέπει όλα τα είδη να είναι καθαρά και τοποθετημένα σε σακούλες ή κούτες. Καλό θα ήταν έξω από τη συσκευασία να υπάρχει ένδειξη αν είναι για άνδρα ή γυναίκα.
Τα είδη θα σταλούν σε εθελοντικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στα νησιά του Αιγαίου.

Είδη που συγκεντρώνονται:
Κουβέρτες, Σεντόνια, Πετσέτες, Sleeping bag, Σκηνές, Σακίδια πλάτης
Είδη Ένδυσης & Υπόδησης (σε καλή κατάσταση).
Για άνδρες: Ρούχα απλά και άνετα ή αθλητικά (παντελόνια τζιν ή φόρμες, μπλούζες, μπουφάν, ΟΧΙ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ), εσώρουχα και κάλτσες. Τα μεγέθη να είναι S, M και L. Παπούτσια κλειστά και άνετα κατά προτίμηση αθλητικά.
Για γυναίκες: Ρούχα απλά καθημερινά. Φορέματα ή φούστες μακριές, μπλούζες με μακρύ μανίκι, ζακέτες, μακριά φαρδιά παντελόνια (ΟΧΙ ΚΟΝΤΑ, ΟΧΙ ΕΞΩΠΛΑΤΑ), Εσώρουχα, κάλτσες. Τα μεγέθη να είναι S, M και L. Μεγάλα βαμβακερά μαντίλια για το κεφάλι. Παπούτσια (κατά προτίμηση κλειστά και άνετα ή αθλητικά – ΟΧΙ ΤΑΚΟΥΝΙΑ).
Για παιδιά: Ρούχα απλά καθημερινά (παντελόνια, φορέματα, μπλούζες, ζακέτες, μπουφάν), εσώρουχα και κάλτσες. Παπούτσια (κατά προτίμηση κλειστά και άνετα ή αθλητικά).
Είδη ατομικής υγιεινής
Αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια, σαμπουάν, ξυραφάκια, σερβιέτες, πάνες μωρών, οδοντόβουρτσες, οδοντόπαστες, μπιμπερό, απορρυπαντικά.
Φάρμακα
Αντιπυρετικά, bepanthol, γάζες, αντισηπτικά, αντιφλεγμονώδη.
Παιχνίδια
Μπάλες, κούκλες, είδη ζωγραφικής/μπλοκ με έτοιμα σχέδια, μαρκαδόρους.

 
 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
«Άτλας» του Εμμανουήλ Κωνσταντινίδη

«Άτλας» του Εμμανουήλ Κωνσταντινίδη στο PalmTree MCA

Η παράσταση «Άτλας»  του Εμμανουήλ Κωνσταντινίδη συνεχίζει τις παραστάσεις έως 29 Απριλίου στο PalmTree Multinfuntional Center of Arts. “Εν αρχή ...
Laughing in Afghanistan

«Γελώντας στο Αφγανιστάν» στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος 

Γελώντας στο Αφγανιστάν μια ταινία της Αννέτας Παπαθανασίου 20, 21, 22 Απριλίου 2024, στις 20:00, στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος (Ιερά ...
Θωμάς Ζάμπρας

Θωμάς Ζάμπρας – Απόφοιτος Λυκείου στο Πάνθεον στην Πάτρα

Ο Θωμάς Ζάμπρας επιστρέφει με την παράσταση “Απόφοιτος Λυκείου” για μία μοναδική βραδιά στο θέατρο Πάνθεον στην Πάτρα. Ο τίτλος ...
«Το Φαγητό» της Μαρίας Λαϊνά συνεχίζει τις παραστάσεις στο θέατρο ΠΛΥΦΑ

«Το Φαγητό» της Μαρίας Λαϊνά συνεχίζει τις παραστάσεις στο θέατρο ΠΛΥΦΑ

Το θεατρικό έργο της Μαρίας Λαϊνά «Το Φαγητό», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιόλιου, λόγω της θερμής ανταπόκρισης του κοινού, συνεχίζει τις ...

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 13870 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Back to Top