tetartopress

Χριστουγεννιάτικες δράσεις από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών

exof_xotika-fb


Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών από τις 19 έως και τις 30 Δεκεμβρίου διοργανώνει σειρά Χριστουγεννιάτικων δράσεων, στο Παιδικό τμήμα της και στο Παράρτημα της οδού Φωκαίας.

Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με τις εκδόσεις «κόκκινη κλωστή δεμένη», με τρεις συγγραφείς  να διαβάζουν, να ζωγραφίζουν, να δραματοποιούν, να παίζουν και να  συζητούν με τα παιδιά.

exof_xotika


Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στις 6.00 το απόγευμα, στο παιδικό τμήμα της Βιβλιοθήκης, όπου η συγγραφέας Εύα Κασιάρου θα… ξεμπερδέψει τα «Ξωτικομπερδέματα».

Πρόκειται για μια διασκεδαστική και συνάμα τρυφερή ιστορία για τη δύναμη της αγάπης και της συγγνώμης. Για παιδιά από 4 ετών και πάνω.

agapoulinia


Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στις 6.00 το απόγευμα, στο παιδικό τμήμα της Βιβλιοθήκης, η συγγραφέας Αναστασία Ευσταθίου με τα «@γαπουλίνια Χριστούγεννα», θα ταξιδέψει τα παιδιά στο Βόρειο Σέλας, στο εργαστήρι του Αι Βασίλη, στο εργοστάσιο παιχνιδιών στην καρδιά της Τσιν-Τσινίας, στις γειτονιές του κόσμου. Ενός κόσμου που απειλείται από μια… στυγνή συνωμοσία. Για παιδιά από 8 ετών και πάνω.

fc3ae806-eaf0-4ee2-ab60-23807db22934_7


Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου στις 11.00 το πρωΐ στο Παράρτημα της Φωκαίας και την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στις 11.00 το πρωΐ, στο Παιδικό τμήμα της Κεντρικής Βιβλιοθήκης, η συγγραφέας Άννα Δενδρινού θα «ταξιδέψει» τα παιδιά με την ιστορία «Η χιονονιφάδα και το δέντρο το μοναχό». Μια τρυφερή ιστορία που μιλά για την αξία της επικοινωνίας, της αγάπης, της προσφοράς. Για παιδιά από 5 ετών και πάνω.

Σε συνεργασία με τη Γεωργία Καρκάνη αφηγήτρια παραμυθιών, την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, στις 11.00 το πρωΐ,  στο παιδικό τμήμα της Βιβλιοθήκης τα  Χριστούγεννα θα γίνουν μαγικά μέσα από τα παραμύθια του λαού μας. Για όλα τα παιδιά.

Η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις είναι δωρεάν.

Απαιτείται προεγγραφή στην ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης.

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Κατερίνα Κούρου

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
2610 277751, 2610 226792 για την Κεντρική Βιβλιοθήκη
και 2610 312745 για το Παράρτημα Φωκαίας

 
 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
Ψέριμος: Δύο ανθρώπινες ιστορίες πίσω από 13 πυροβολισμούς του λιμενικού σε μία βάρκα προσφύγων

Ψέριμος: Δύο ανθρώπινες ιστορίες πίσω από 13 πυροβολισμούς του λιμενικού σε μία βάρκα προσφύγων

«Για τον Belal, δικαιωθήκαμε στο δικαστήριο, αφού αυτό διαπίστωσε ότι υπήρξε παράβαση. Πολλοί άνθρωποι δεν δικαιώνονται και αυτό δείχνει ότι ...
Πάτρα: Επίσκεψη και ξενάγηση του Πάρκου Εκπαιδευτικών Δράσεων στο Μυκηναϊκό Νεκροταφείο

Πάτρα: Επίσκεψη και ξενάγηση του Πάρκου Εκπαιδευτικών Δράσεων στο Μυκηναϊκό Νεκροταφείο

Τα μέλη του Πάρκου Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Πατρέων - Πλαζ Αγυιάς, επισκέφθηκαν την Τετάρτη 10 Απριλίου το Μυκηναϊκό Νεκροταφείο ...
Μετέωρα: Ζευγάρι Ασπροπάρηδων στα βράχια τους

Μετέωρα: Ζευγάρι Ασπροπάρηδων στα βράχια τους

Μετά από χρόνια, τα βράχια των Μετεώρων φιλοξενούν και πάλι ζευγάρι Ασπροπάρηδων. Πριν από δύο εβδομάδες, λίγες ημέρες μετά τον ...
SLAPP Proof: Συνηγορία για την Ελευθερία Έκφρασης και Πληροφόρησης

SLAPP Proof: Συνηγορία για την Ελευθερία Έκφρασης και Πληροφόρησης

Η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και η ερευνητική δημοσιογραφική ομάδα The Manifold ανακοινώνουν την έναρξη του έργου ...

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 13876 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top