Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 80 Προβολές

13ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους «ΑΣΤΟ Επικοινωνούμε» – Στείλτε μας την ταινία σας!

αφίσσα ελληνικά στείλε ταινίαn

αφίσσα ελληνικά στείλε ταινίαn


Η Ομάδα Ταινιών του ΑΣΤΟ – Επικοινωνούμε, μας καλεί για δέκατη τρίτη χρονιά να συμμετάσχουμε και να παρακολουθήσουμε το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους.

Το φεστιβάλ φέτος χωρίζεται σε δύο θεματικές «Έλληνες Δημιουργοί» και «Δημιουργοί από όλο τον κόσμο». Οι ημερομηνίες υποβολής συμμετοχών έχουν ως εξής:

a. Δημιουργοί από όλο τον κόσμο από 4 Μαΐου 2018- 9 Μαΐου 2018
b. Έλληνες Δημιουργοί από 4 Μαΐου 2018 έως 21 Μαΐου 2018

Το φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους διοργανώνεται από την Ομάδα Ταινιών Μικρού Μήκους του Α.Σ.Τ.Ο.-Επικοινωνούμε, στα πλαίσια του 15ου Φεστιβάλ του Α.Σ.Τ.Ο. Το φεστιβάλ δεν είναι διαγωνιστικό και σκοπός του είναι η προβολή όσο το δυνατόν περισσότερων ταινιών στον χρόνο που διαθέτει.

Ο χώρος του φεστιβάλ είναι η αυλή του ΑΣΤΟ στη Βαλτετσίου 3, στην Πάτρα.

Οι ενδιαφερόμενοι και οι συμμετέχοντες μπορούν να ενημερώνονται για τις εξελίξεις και τα νέα του φεστιβάλ στο site του Α.Σ.Τ.Ο-Επικοινωνούμε,  και από την σελίδα του φεστιβάλ στο facebook.

 

 


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2627 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top