Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 108 Προβολές

1ος διαγωνισμός αφίσας ποδηλατικής βόλτας 2018 Πανεπιστημίου Πατρών

bicycle-bike-plant-163704

bicycle-bike-plant-163704


Η 9η Ποδηλατική Βόλτα του Πανεπιστημίου Πατρών, με τίτλο «Πάμε με Ποδήλατο», θα διεξαχθεί την Κυριακή, 6 Μαΐου 2018, και η Επιτροπή Αθλητισμού του Ιδρύματος προκηρύσσει διαγωνισμό δημιουργίας της σχετικής αφίσας, στον οποίο μπορούν να συμμετάσχουν οι φοιτήτριες, οι φοιτητές και όλο το προσωπικό του Πανεπιστημίου.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η κατανόηση της ωφελιμότητας της μαζικής και δια βίου χρήσης του ποδηλάτου στην καθημερινότητά μας και η ανάδειξη της δημιουργικότητας των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας.

Η καλύτερη αφίσα θα τυπωθεί από το Πανεπιστήμιο Πατρών και ο/η δημιουργός της θα βραβευτεί με συμβολικά αθλητικά έπαθλα στην Ημέρα Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών, την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018.

Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, θα πρέπει να στείλουν τα έργα τους ως και την Κυριακή 22 Απριλίου 2018, στο e-mail του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου: usport@upatras.gr με την ένδειξη «Διαγωνισμός Αφίσας 9ης Ποδηλατικής Βόλτας Πανεπιστημίου Πατρών», με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας.

Tagged with:


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3002 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top