Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 93 Προβολές

2ήμερο Χριστουγεννιάτικο σεμινάριο πηλού

logo-big

Το κατάστημα xantres.gr ανανεώνει και φέτος το ραντεβού του με τις καλλιτεχνικές ψυχές της Πάτρας και διοργανώνει στις 14 και 15 Νοέμβρη, 2ήμερο εικαστικό σεμινάριο πηλού, με αφορμή τα Χριστούγεννα που πλησιάζουν.
Υπάρχει η δυνατότητα να διδαχθείτε και να κατασκευάσετε έως και 15 διαφορετικά σχέδια από χριστουγεννιάτικα στολίδια, γούρια, ή ότι άλλο θελήσετε. Ένα σεμινάριο χωρίς κουπ-πατ και τετριμμένα σχέδια αλλά με γνώμονα την φαντασία και το μεράκι του καθενός.
Η δασκάλα “Handmade art Maria”, Μαρία Καντζαλή, έρχεται από την Θεσσαλονίκη έχοντας στις «αποσκευές» της αμέτρητες ώρες επαφής με τον πηλό.
Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.
Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής :
Κωνσταντινουπόλεως 89 – Πάτρα , τηλ. 2610437210Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3008 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top