Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 173 Προβολές

Φοιτητές του… βόλεϊ αναζητά το Πανεπιστήμιο Πατρών


Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο συγκροτεί γυναικεία ομάδα βόλεϊ και προσκαλεί όλες τις φοιτήτριες του Ιδρύματος που έχουν ασχοληθεί με το άθλημα αυτό να δηλώσουν συμμετοχή και να συμμετέχουν με τη φανέλα του Πανεπιστημίου Πατρών.

Παράλληλα στο Πανεπιστήμιο θα πραγματοποιηθούν «Ακαδημίες Κολύμβησης» για παιδιά ηλικίας 4 – 16 ετών. Θα λειτουργήσουν τμήματα: Αρχαρίων Α και Β, Επιλέκτων – Προαγωνιστικών και Υποδομές Υδατοσφαίρισης (αγόρια, κορίτσια). Οι προπονήσεις ξεκινούν τη Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015, στο κολυμβητήριο της Φοιτητικής Εστίας.

Για όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε από το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο: τηλ.: 2610 993055, http://gym.upatras.gr/usport@upatras.grΣχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3008 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top