Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 46 Προβολές

4η Θερινή Μουσική Ακαδημία από το Δημοτικό Ωδείο Πατρών

guitar-1180744_1280

guitar-1180744_1280


Το Δημοτικό Ωδείο Πατρών, για το χρονικό διάστημα από 3 έως 29 Ιουλίου 2017, έχει προγραμματίσει τη λειτουργία της 4ης Θερινής Μουσικής Ακαδημίας, στην οποία θα διδάξουν προσκεκλημένοι μουσικοί και καθηγητές.

Η Θερινή Μουσική Ακαδημία περιλαμβάνει κύκλους σεμιναρίων, ατομικά μαθήματα, (πιάνου, βιολιού, κιθάρας, φλάουτου, κλαρινέτου, κλασσικών κρουστών, Drums, ηλεκτρικής κιθάρας, μπάσου, παραδοσιακών οργάνων, βασικών και ανώτερων θεωρητικών όπως και μαθήματα προετοιμασίας για εισαγωγή στις σχολές Μουσικολογίας), master class, συναυλίες και εκδηλώσεις με ευρύτερο ενδιαφέρον.

Οι δράσεις αυτές απευθύνονται στους μαθητές όλων των επιπέδων του Δημοτικού Ωδείου, σε όλους τους σπουδαστές μουσικής στην πόλη αλλά και σε αρχαρίους, οι οποίοι θα ήθελαν μια πρώτη επαφή, ώστε το επόμενο σχολικό έτος να αρχίσουν μαθήματα μουσικής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση σε όλες τις δράσεις της Θερινής Μουσικής Ακαδημίας και να υποβάλουν δηλώσεις συμμετοχής έως και την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017. Μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου Αράτου 23 τηλ.: 2610 271087 καθημερινά από 8:00-21:00.

Tagged with:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
 • Η πλατεία

  Η πλατεία

  Τα πρώτα του παιχνίδια σαν παιδί, τα βίωσε στην πλατεία. Μέλος μιας παρέας μοιράστηκε την αγωνία και τη χαρά του
 • Μας αρκεί η επι-βίωση;

  Μας αρκεί η επι-βίωση;

  Είναι ειδοποιός η διαφορά μεταξύ ζω και επιβιώνω· αυτές οι δύο λέξεις, ενώ έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς τον άνθρωπο
 • Πέντε ερωτήματα και μία απάντηση με αφορμή μία διαφήμιση

  Πέντε ερωτήματα και μία απάντηση με αφορμή μία διαφήμιση

  Ο Κώστας πρωταγωνιστεί σε μια σειρά διαφημιστικών, στα οποία μια μεγάλη εταιρία κινητής τηλεφωνίας, ήδη από το 2015, προβάλλει την
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 1777 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top