Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 85 Προβολές

4ο Φεστιβάλ βαλκανικής μουσικής στην Καστοριά

4 festival valkanikwn

4 festival valkanikwn


Μουσικά σχήματα και ορχήστρες, από την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων συμμετέχουν, σε ένα μουσικό “Πανηγύρι”. Στόχος του Φεστιβάλ είναι, να αναδειχθεί η Καστοριά ως τόπος συνάντησης μουσικών και συγκροτημάτων, πολλά από τα οποία, είναι παγκοσμίως γνωστά.

Το Βαλκανικό Φεστιβάλ μουσικής πραγματοποιείται, κάθε Ιανουάριο στο Ιστορικό κέντρο της Καστοριάς (πλατεία Ομόνοια) και ξεκίνησε στις 3 Ιανουαρίου 2015.

Η είσοδος για τους επισκέπτες είναι ελεύθερη.

Μουσικά σχήματα/μπάντες ή μεμονωμένοι καλλιτέχνες, που επιθυμούν να συμμετέχουν, μπορούν να αφήνουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στο e-mail: balkanfestival@hotmail.com μέχρι και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017.

 


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2711 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top