Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 140 Προβολές

4ο Κλινικό Σεμινάριο Παθολογίας για Φοιτητές και Απόφοιτους Ιατρικής στην Πάτρα

4-seminario-klinikis-pathologias22

4-seminario-klinikis-pathologias22


Το Παράρτημα Πατρών της Επιστημονικής Εταιρείας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας (Ε.Ε.Φ.Ι.Ε.), διοργανώνει στο Συνεδριακό χώρο «Αγορά Αργύρη» στην Πάτρα το 4ο Κλινικό Σεμινάριο Παθολογίας στις 8-10 Δεκεμβρίου 2017. Στόχος του να προσφέρει σε φοιτητές και απόφοιτους Ιατρικής, καθώς και σε άτομα που ασχολούνται με τον ιατρικό χώρο και το  ενδιαφέρον τους εστιάζεται στην Παθολογία, την ευκαιρία να προβληματιστούν, να μάθουν και να ενημερωθούν για τις εξελίξεις πάνω σε βασικά ζητήματα του κόσμου της Παθολογίας.

Το σεμινάριο θα είναι Δωρεάν για Όλους τους Συμμετέχοντες και θα περιλαμβάνει διαδραστικές ομιλίες, στρογγυλές τράπεζες, workshops, κλινικά περιστατικά με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων με μεγάλη κλινική εμπειρία και αξιοσημείωτο ερευνητικό έργο από Πανεπιστημιακά και Ιατρικά Ιδρύματα της χώρας.

Η Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας ( Ε.Ε.Φ.Ι.Ε. ) ιδρύθηκε το 1993 και σήμερα συνίσταται σε 7 Παραρτήματα, ένα σε κάθε Ιατρικό Τμήμα Ελληνικού Πανεπιστημίου και στελεχώνεται με πάνω από 3.000 εγγεγραμμένα μέλη. Στόχος της αποτελεί η επιστημονική ενεργοποίηση των φοιτητών Ιατρικής και η προσφορά ιατρικού, κοινωνικού και εκπαιδευτικού έργου. Μέσα από συνεργασίες με ομόλογους και άλλους ακαδημαϊκούς φορείς έχει καταφέρει και συνεχίζει πληθώρα δράσεων με τοπικό και πανελλήνιο χαρακτήρα, ενώ κορυφαία διοργάνωση της εταιρείας αποτελεί το Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας  (Ε.Σ.Φ.Ι.Ε.), που αποτελεί τη σπουδαιότερη επιστημονική εκδήλωση της και το μεγαλύτερο κοινωνικό θεσμό του φοιτητικού κόσμου.

Το Παράρτημα  της Πάτρας τα τελευταία χρόνια κατέχει μια πολύ ιδιαίτερη και δραστήρια θέση στην πλούσια  ιστορία της Ε.Ε.Φ.Ι.Ε. Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας της Ιατρικής Σχολής Πατρών μέσω του μεγάλου όγκου των δραστηριοτήτων του καθώς και των συνεργασιών που έχει αναπτύξει με μεγάλο αριθμό ιατρικών επιστημονικών οργανώσεων.

Μια από τις μεγαλύτερες δράσεις του Παραρτήματος Πατρών είναι το Κλινικό Σεμινάριο Παθολογίας για Φοιτητές και Απόφοιτους Ιατρικής που τελείται σε συνεργασία με το Ιατρικό Τμήμα και την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πατρών, έχοντας την αιγίδα των περισσοτέρων ιατρικών σχολών της χώρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σεμιναρίου και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του Σεμιναρίου.

Ταυτότητα Εκδήλωσης


Ημερομηνία:
8-10 Δεκεμβρίου 2017

Τοποθεσία:
Αγορά Αργύρη, Αγίου Ανδρέου 12, Πάτρα

Είσοδος:
Δωρεάν για Όλους τους Συμμετέχοντες


Πληροφορίες:
www.eefie.org/ccim

 
Tagged with:


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2625 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top