Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 168 Προβολές

«Αμπαζούρ – Χωρίς Σελοφάν», από την ομάδα Στενός Κορσές στο θέατρο Άβατον

stenoskorses3

stenoskorses2


Το Αμπαζούρ επιστρέφει για τρίτη χρονιά, ανανεωμένο και χωρίς σελοφάν, πανέτοιμο να φωτίσει τις πέντε Παρασκευές του Δεκέμβρη μας. Η ομάδα του Στενού Κορσέ, μετά την καλοκαιρινή της συμμετοχή στην Ταράτσα του Φοίβου, βάζει τα χειμωνιάτικά της και απλώνει μπροστά μας ζωές ολόκληρες με μουσική, πρόζα και τραγούδι, σαν μπλε περιτύλιγμα δώρου κάτω από χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Μετά από δύο χρόνια επιτυχημένων παραστάσεων και συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες (Φοίβος Δεληβοριάς, Σπύρος Γραμμένος, Μπέσσυ Αργυράκη, Γιάννης Ζουγανέλης, Σοφία Βόσσου, Χατζηφραγκέτα, Μάρω Μαρκέλλου, Μιχάλης Μαθιουδάκης) η μουσικοθεατρική παράσταση Αμπαζούρ, ανεβαίνει στο θέατρο Άβατον, για να μας θυμίσει την κωμική και ανάλαφρη πλευρά της νοσταλγίας.


Παίζουν και τραγουδούν οι ηθοποιοί: Άννη Θεοχάρη, Έλσα Λουμπαρδιά, Έλια Ζαχαριουδάκη, Βιβή Πηνιώτη.
Μουσικοί: Νίκος Σολ (βιολί), Ευθύμης Κούρτης (πιάνο)
Κείμενα: Στενός Κορσές, Αλέξανδρος Κυπριώτης
Επιμέλεια Παραγωγής: Goodheart Productions

Παρασκευές 1,8,15,22,29 Δεκεμβρίου, στις 21:00

Θέατρο Άβατον, Ευπατριδων 3, Γκάζι
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3412 689

Eισιτήρια: 12 €, 9 € (φοιτητικό)

stenoskorses3

 
Tagged with:


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2698 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top