Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 387 Προβολές

Ακρόαση ηθοποιών για νέες παραγωγές στο θέατρο act

theatro-act-akroasi-2018

theatro-act-akroasi-2018


Το θέατρο act ανακοινώνει ανοιχτή ακρόαση για δύο επαγγελματικές παραστάσεις που θα ανεβούν τη σεζόν 2018-19 στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα πρόκειται για:

α) παράσταση παιδικού θεάτρου (κείμενα & σκηνοθεσία: Τηλέμαχος Τσαρδάκας – μουσική: Διονύσης Μπάστας). Η παράσταση θα παίζεται Σαββατοκύριακα για το κοινό και καθημερινές για σχολεία (πρωινές ώρες).

β) βραδινή παράσταση (σκηνοθεσία: Άρτεμις Γρύμπλα).

Η ακρόαση απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες ηθοποιούς οι οποίοι θα χρειαστεί να ετοιμάσουν έναν μικρό μονόλογο και δύο τραγούδια. Ικανότητες στον αυτοσχεδιασμό, την κίνηση και το χορό θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Επίσης θα αξιολογηθεί πολύ θετικά η γνώση μουσικών οργάνων, η ανάγνωση μουσικής παρτιτούρας καθώς και άλλες δεξιότητες (ακροβατικά, ταχυδακτυλουργικά, ζογκλερικά κλπ)

Προσφέρεται αμοιβή ανά παράσταση και ένσημα.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Ιουλίου, από τις 10:00 έως τις 18:00, στο θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν ένα βιογραφικό τους στο act.theater.patras@gmail.com μαζί με  πρόσφατη φωτογραφία τους και θα ενημερωθούν άμεσα για τη συμμετοχή τους και άλλες λεπτομέρειες της ακρόασης.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2610272037 και 6936122263.Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3340 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top