Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 74 Προβολές

Ακρόαση ηθοποιών στο θέατρο act

IMG_8753-(1)

IMG_8753-(1)


Το θέατρο act ανακοινώνει ακρόαση για την στελέχωση των παραγωγών του της σεζόν 2019-2020.

Συγκεκριμένα αναζητούνται ηθοποιοί:
1. ένας άνδρας (τενόρος) και μια γυναίκα (άλτο) ερμηνευτικής ηλικίας 18-25 με πολύ καλή επίδοση στο τραγούδι, τη μουσική και την κίνηση για στελέχωση παράστασης της παιδικής σκηνής. Γνώση μουσικού οργάνου και ανάγνωση παρτιτούρας θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα.
2. Άνδρες και γυναίκες για τη στελέχωση βραδινής παράστασης.

Προσφέρονται αμοιβές ανά παράσταση και τα ανάλογα ένσημα ηθοποιού.

Για συμμετοχή στην ακρόαση οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν βιογραφικό και πρόσφατη φωτογραφία στο act.theater.patras@gmail.com έως τις 9 Ιουλίου και στη συνέχεια η παραγωγή θα επικοινωνήσει μαζί τους για τις λεπτομέρειες.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Ιουλίου στο θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα) κατόπιν συμφωνημένων ραντεβού.Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3959 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top