Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 30 Προβολές

Ακύρωση Χριστουγεννιάτικης παιδικής γιορτής Εργαζομένων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, λόγω άρνησης της Fraport

sky-868658_1280

sky-868658_1280


Ο τοπικός σύλλογος εργαζομένων Αεροναυτιλίας και ο τοπικός σύλλογος εργαζομένων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας του Κρατικού Αερολιμένα Ρόδου καταγγέλλουν πως κατόπιν άρνησης της Fraport να εγκρίνει την παραχώρηση αίθουσας, αναγκάζονται να ακυρώσουν την ετήσια χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, είναι απορίας άξιο εάν η παγερή άρνηση της εταιρίας εκπορεύεται από την πεποίθηση πως τα παιδιά των εργαζομένων αποτελούν πρόβλημα ασφαλείας ή αν το μόνο που απασχολεί την εταιρία είναι η επίτευξη των οικονομικών της στόχων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά λύπη μας, σας ενημερώνουμε για την ακύρωση της ετήσιας χριστουγεννιάτικης εορτής για τα παιδιά των εργαζομένων στην Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας μετά την άρνηση της FRAPORT να εγκρίνει την παραχώρηση της αίθουσας στην οποία επί δεκαετίες πραγματοποιείται η εκδήλωση, χωρίς να έχει δημιουργηθεί ποτέ το οποιοδήποτε πρόβλημα.

Οι προσχηματικές προφορικές απαντήσεις στο γραπτό αίτημά μας και η παγερή τελικά άρνηση εκ μέρους της εταιρίας μας κάνουν να αναρωτιόμαστε εάν πραγματικά θεωρεί ως πρόβλημα ασφαλείας τα παιδιά των εργαζομένων (βρέφη, παιδιά και εφήβους) που θα εισέρχονταν σε ελεγχόμενο χώρο, αλλά οριοθετημένο, με τη συνοδεία των εργαζομένων και κατόπιν άδειας και ελέγχου ή απλά δεν έχει κανένα άλλο σκοπό παρά την επίτευξη των οικονομικών της στόχων. Αντίστοιχη αντιμετώπιση υπήρξε και στις εναλλακτικές που προτάθηκαν ακολούθως, ώστε η γιορτή να πραγματοποιηθεί στο κτίριο του Πύργου.

Το παγερό όχι που ακούσαμε μας άφησε άναυδους και γεμάτους ερωτηματικά. Ειδικά όταν αυτό το όχι σύμφωνα με προφορική ενημέρωση προερχόταν από την υπεύθυνη της ομάδας που ανήκει και το αεροδρόμιο της Ρόδου, κας Ξανθής Κριτσινέλια, η οποία βέβαια και για όσα χρόνια εκτελούσε χρέη αερολιμενάρχη δεν είχε φέρει ποτέ αντίρρηση σε αντίστοιχο αίτημα. Φυσικά ξέχασε και την περίοδο, όπου ως πρόεδρος του Δ.Σ των εργαζομένων ΥΠΑ Ρόδου αιτούνταν στον εκάστοτε τότε αερολιμενάρχη Ρόδου την πραγματοποίηση της γιορτής και ακολούθως τη διοργάνωνε.

Αδιανόητη και χωρίς πραγματικό λόγο αντισυναδελφική και αντικοινωνική άρνηση.

Εκ μέρους των πεντάχρονων εγκληματιών και τρομοκρατών σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας που ακυρώσατε και αρνηθήκατε να επιτρέψετε να γίνει μια παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή, όπου ο Άγιος Βασίλης θα μοίραζε δώρα και χαρά σε μικρούς και μεγάλους μέσα σε πνεύμα αγάπης.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ «ΕΠΙΤΥΧΙΑ»

4 Ιανουαρίου 2018

 
Tagged with:


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2624 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top