Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 368 Προβολές

Αλέξανδρος Παύλου – «Η ψυχανάλυση του χάροντα»

psixanalisi-tou-xaronta

psixanalisi-tou-xaronta


Μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Bookstars το δεύτερο βιβλίο του Αλέξανδρου Παύλου με τίτλο «Η ψυχανάλυση του χάροντα».

Ένα μόλις χρόνο μετά την έκδοση του πρώτου του βιβλίου (Το Παραμύθι ενός ξεπεσμένου πρίγκιπα | Φυλάτος, 2016) ο Αλέξανδρος Παύλου αποφασίζει να καταπιαστεί στο νέο του έργο μ΄ ένα αντικείμενο άκρως ευαίσθητο και λεπτό όπως είναι ο θάνατος.

«Η ψυχανάλυση του Χάροντα» αγγίζει τα όρια ζωής και θανάτου κάνοντας ένα μακρύ ταξίδι στη ψυχική δομή του Άδη. Ανακαλύπτει νέες πτυχές πραγματικότητας κι αποδομεί έννοιες και καταστάσεις που βρίσκονται βαθιά ριζωμένες μέσα μας.

Ο Αλέξανδρος Παύλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Φοίτησε στη σχολή wine and spirit professional center (W.S.P.C) και έχει εκδώσει δύο βιβλία: «Το παραμύθι ενός ξεπεσμένου πρίγκιπα» (Φυλάτος 2016) και «Η Ψυχανάλυση του χάροντα» (Bookstars 2017). Αρθρογραφεί στο tetartopress.gr. Κείμενά του έχουν δημοσιευθεί στη lifo.gr και στο antikleidi.com.

«Η ψυχανάλυση του χάροντα» είναι διαθέσιμη για online παραγγελία στο:
http://bit.ly/ηΨυχανάλυσηΤουΧάροντα

«Η ψυχανάλυση του χάροντα»
Αλέξανδρος Παύλου
Εκδόσεις Bookstars, Σεπτέμβρης 2017Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3992 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top