Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 351 Προβολές

Αν το σεξ πρεσβεύει κάτι, είναι την απόλυτη ελευθερία

silhouette-3055962_1280-(1)

silhouette-3055962_1280-(1)


Το σεξ είναι ένα απ’ τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα για κάποιον που θέλει να συγκεκριμενοποιήσει την έννοια φοβία. Έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα γύρω του σαν να μιλάμε για κάτι που γίνεται κάτω από την μύτη αυταρχικών καθεστώτων. Μυστικά, κρυφά, ενοχικά. Το να μιλήσει κάποιος ανοιχτά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις θεωρείται κάτι πολύ προχωρημένο ακόμα και σήμερα και δεν μιλώ για προτίμηση φύλου αλλά για προτιμήσεις πάνω στο ίδιο το σεξ με τον σύντροφό του.

Επειδή υπάρχει μεγάλη δίψα για αντίλογο σε τέτοιου είδους συζητήσεις, σπεύδω να πω πως δεν ζητώ να βγαίνει ο κόσμος στα μπαλκόνια και να φωνάζει πως περνάει στο κρεβάτι του αλλά θεωρώ θλιβερό να ντρέπεται γι’ αυτό που θέλει να ζήσει. Αν το σεξ πρεσβεύει κάτι στην πραγματικότητα είναι την απόλυτη ελευθερία.

Δεν υπάρχουν όρια και ταμπού στο σεξ, μιλάμε για λίμπιντο, έκσταση κι απόλαυση όποτε οι ενοχές περισσεύουν. Δεν είναι κακό να θέλει κάποιος να πειραματιστεί, δεν είναι δακτυλοδεικτούμενος αν επιθυμήσει να το αναφέρει στην παρέα του σαν θέμα προς συζήτηση και για να το θέσω ανάποδα, αν ο σύντροφος ή το ακροατήριο θα τον κάνει να νιώσει μειονεκτικά κι αμήχανα για μια επιθυμία του, έχει κάνει λάθος επιλογή ακροατηρίου και συντρόφου.

Το σώμα του ο καθένας μπορεί να το διαχειρίζεται όπως κρίνει. Δεν υπάρχει λόγος ν’ αφήσεις στην λίστα των απωθημένων πράγματα που επιθυμείς λόγω της πιθανότητας να απορριφθείς από την «ιερά εξέταση» που σε περιβάλλει.

Tagged with:


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 60 Άρθρα

Αλέξανδρος Παύλου, τριανταπεντάρης σχεδόν, κάτοικος Αθηνών, πολλά κακά σ’ αυτή την Πόλη, αλλά όπως κάθε τι κακό έτσι κι αυτή θα βρει ένα κόλπο για να σε κρατήσει δίπλα της εξαρτημένο. Στη δική μου περίπτωση το «κόλπο» λέγεται τέχνη. Θέατρο και μουσική είναι στην κορυφή της πνευματικής μου πυραμίδας κι η Αθήνα τα προσφέρει απλόχερα. | pavloualexandros@hotmail.com

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top