Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 47 Προβολές

«Αράχνη» – Μουσικά πειράματα από τον Ιωσήφ Πρίντεζη

printezis-cover

printezis-cover


Ο Ιωσήφ Πρίντεζης, ιδρυτικό μέλος τους χιπ χοπ σχήματος ΝΤΠ (Νέα Τάξη Πραγμάτων) και των Βίων Παράλληλων μετά από τρεις ολοκληρωμένες δισκογραφικές κυκλοφορίες και πληθώρα digital singles, μας συστήνει ένα κομμάτι από το νέο του προσωπικό εγχείρημα.

«Κάθε χειμώνα, επανέρχεται το μικρόβιο που με υποβάλλει στο να πειράζω αγαπημένα ελληνικά τραγούδια, χωρίς οίκτο. Να τα σπάω σε κομμάτια, να τ’ ανακατεύω και να τα επανενώνω, πάντα με τον τρόπο μου. Αυτή τη φορά το φαινόμενο έχει όνομα, λέγεται «Mitosis»και περιγράφεται ως η διαδικασία διχοτόμησης του κυτταρικού μουσικού πυρήνα, με σκοπό τον διπλασιασμό της ηχητικής πληροφορίας, κρατώντας ως μαγιά το μελωδικό DNA του αρχικού.

Πείραμα πρώτο: η Αράχνη του Σωκράτη Μάλαμα απ’ τα «Παραμύθια», τον 2ο του δίσκο πίσω στο 1991 κι έπεται συνέχεια!»


Μουσική- Στίχοι: Σωκράτης Μάλαμας
Σκηνοθεσία – Μοντάζ : Ιωσήφ Πρίντεζης
Creative direction : Toasted (Γιάννης Μελέτιος)
Ερμηνεία, Μουσική Παραγωγή : Ιωσήφ Πρίντεζης
Κιθαρές : Πάνος Καλκανάς
Ηχογράφηση – Μίξη – Mastering : Νίκος Μιχαλοδημητράκης

 


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2625 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top