Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 166 Προβολές

ArtWalk 3: Να μετατρέψουμε κάθε γκρίζο τοίχο της Πάτρας σε έργο τέχνης!

ArtWalk2_Zamie_Μαιζώνος (3)

ArtWalk2_Zamie_Μαιζώνος (3)


Η Art in Progress προετοιμάζει το street art festival Patras | ArtWalk 3 που θα πραγματοποιηθεί τον Μαΐο – Ιούνιο του 2018 με σημαντικούς καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και μας καλεί να αλλάξουμε την πόλη!

«Αφήστε τον τοίχο σας ελεύθερο στα χέρια των καλλιτεχνών, κάντε την πόλη πιο συναρπαστική, εξοικειωθείτε την τέχνη του δρόμου».

Όποιος λοιπόν, κατέχει ένα εξωτερικό μεγάλο τυφλό τοίχο και θέλει να τον δει να αλλάζει, δεν έχει παρά να απευθυνθεί στην Art in Progress, η οποία σε αντάλλαγμα θα τον μετατρέψει σε ένα πανέμορφο έργο της «τέχνης του δρόμου».

Όλα θα ακολουθήσουν μία καθόλα νόμιμη διαδικασία από την πλευρά της διοργάνωσης για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Μέσα από τα έργα Τέχνης που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, οι διοργανωτές εγγυώνται πως και οι επόμενες τοιχογραφίες θα είναι μοναδικές σε ολόκληρο τον κόσμο και σίγουρα θα εντυπωσιάζουν.

Οι πρώτοι τοίχοι έχουν ήδη βρεθεί και η συμμετοχή φαίνεται ότι θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Στόχος; Να ομορφύνουμε κάθε βαρετή γωνιά της πόλης.

Οι πρώτες 10 τοιχογραφίες δημιουργήθηκαν ήδη στην πόλη μετά την πολύ επιτυχημένη περσινή διοργάνωση του ArtWalk 2.


Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε:

στο 6948098744 καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής,
στο info@artinprogress.eu
στο www.facebook.com/ArtWalk
ή στο www.facebook.com/artinprogress.

Η Art in Progress είναι ένας ΜΗ κερδοσκοπικός οργανισμός με αντικείμενο τον πολιτισμό, ο οποίος ιδρύθηκε και δραστηριοποιείται στην Πάτρα από τον Ιούνιο του 2011. Επικεντρώνεται στην υλοποίηση εικαστικών, πολιτιστικών και εκπαιδευτικών εκδηλώσεων με κύριο στόχο της τη γνωριμία του πατρινού κοινού με τη σύγχρονη εικαστική δημιουργία και την πολιτιστική αναβάθμιση της πόλης. Οι δράσεις της έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια να γίνουν θεσμοί για την πόλη με το Διεθνές Εικαστικό Φεστιβάλ Πάτρας | RE-culture αλλά και το Street Art Festival Patras | ArtWalk.

 


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2709 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top