Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 22 Προβολές

Ασφάλεια αθλουμένων στις εγκαταστάσεις του Παμπελοποννησιακού Εθνικού Σταδίου Πάτρας

By Tony Esopi - Own work, CC BY-SA 3.0, Link
By Tony Esopi - Own work, CC BY-SA 3.0, Link

By Tony EsopiOwn work, CC BY-SA 3.0, Link


Με αφορμή το δυσάρεστο περιστατικό ξυλοδαρμού ερασιτέχνη δρομέα στο χώρο του Βοηθητικού του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας εξέδωσε την παρακάτω επιστολή προς τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού Δήμου Πατρέων αλλά και τη Διοικούσα Επιτροπή του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

ΘΕΜΑ: Ασφάλεια αθλουμένων στις εγκαταστάσεις του Παμπελοποννησιακού Εθνικού Σταδίου Πάτρας

Με αφορμή το δυσάρεστο περιστατικό ξυλοδαρμού ερασιτέχνη δρομέα στο χώρο του Βοηθητικού του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, θα θέλαμε ως Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας να επισημάνουμε τα εξής:

1) Εκφράζουμε τη λύπη μας και τον αποτροπιασμό μας για το συγκεκριμένο περιστατικό, καθώς σε ένα χώρο αθλητισμού και πολιτισμού είναι ντροπή να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά μεταξύ αθλουμένων. Ο σύλλογός μας δεν θα σχολιάσει περαιτέρω το συγκεκριμένο περιστατικό, δεδομένου ότι του θέματος εξ όσων γνωρίζουμε, έχει επιληφθεί η ελληνική δικαιοσύνη.

2) Είναι γεγονός ότι πέρα από το συγκεκριμένο περιστατικό έχουν παρατηρηθεί και στο παρελθόν παρόμοια φαινόμενα που κατά κύριο λόγο οφείλονται στην ελλιπή φύλαξη του ευρύτερου χώρου του Παμπελοποννησιακού Σταδίου (βοηθητικού κτλ) και ως εκ τούτου κρίνουμε ως απαραίτητη τη λήψη περαιτέρω μέτρων ασφάλειας (βελτίωση φωτισμού, παρουσία φύλακα και στο χώρο του βοηθητικού σταδίου κ.ά.) που θα βοηθήσουν στην εξάλειψη παρόμοιων περιστατικών.

3) Τέλος σας καλούμε ως υπευθύνους διαχείρισης του χώρου, στον οποίο όπως γνωρίζετε προσέρχονται καθημερινά κατά εκατοντάδες ερασιτέχνες αθλητές διαφόρων αθλημάτων, να προβείτε τώρα και στο μέλλον στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να αφαιρείται άμεσα η άδεια εισόδου στις αθλητικές εγκαταστάσεις οποιουδήποτε επιδεικνύει επιθετική ή άλλου είδους ανάρμοστη συμπεριφορά που δε συνάδει με τα αθλητικά ιδεώδη.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και είμαστε στη διάθεσή σας όπως πάντα, ώστε να βοηθήσουμε από τη μεριά μας στην επίλυση των όποιων προβλημάτων προκύπτουν.

 


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2625 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top