Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 55 Προβολές

«Ατρόμητοι Πειρατές» στον ΠΟΛΛΟΙ-χώρο-ΑΝΤΑΜΑ

atromitoi-peirates

atromitoi-peirates


Η ομάδα «ΟΥΠΣ! Το κουκλοθέατρο» παρουσιάζει την παράσταση «Ατρόμητοι Πειρατές» στον ΠΟΛΛΟΙ-χώρο-ΑΝΤΑΜΑ

Μια περιπέτεια για ατρόμητα παιδιά και φοβητσιάρηδες πειρατές.

Η ιστορία της μικρής Μάγιας που ήθελε να γίνει πειρατής γιατί οι πειρατές είναι ατρόμητοι σαν εκείνη. Η Μάγια λέει πως δεν φοβάται τίποτα. Μα δεν γίνεται αυτό όλοι μας κάτι φοβόμαστε.
«δεν φοβάμαι είμαι ατρόμητη» φωνάζει
«όταν μεγαλώσω θα γίνω πειρατής και δεν θα ακούω κανέναν!»
Μα γιατί να περιμένει; στην εφημερίδα του μπαμπά της υπάρχει μια αγγελία: «Ζητούνται ατρόμητοι πειρατές σε πειρατικό καράβι, αμοιβή μερίδιο από τον θησαυρό παπαγάλος όχι απαραίτητος».

Η Μάγια γίνεται μέλος του πληρώματος και ταξιδεύει με το πειρατικό καράβι ανακαλύπτοντας πως δεν είναι καθόλου εύκολη δουλειά αυτή του πειρατή.

Μαζί με τον καπετάν’ Φασαρία και τον βοηθό του τον Μπαρούτ θα αντιμετωπίσει τους φόβους της και θα καταλάβει πως ακόμα και οι πειρατές φοβούνται.

Μια διαδραστική παράσταση με κούκλες muppet, ηθοποιούς και πρωτότυπη μουσική που μας θυμίζει ότι δεν είναι κακό να φοβόμαστε αρκεί να αναγνωρίζουμε τους φόβους μας και να τους κοιτάμε κατάματα.

Μια θαλασσινή ιστορία για παιδιά και άτακτους μεγάλους που μας βάζει να σκεφτούμε πως αντί να προσπαθούμε να ξεφύγουμε από όσα μας δυσκολεύουν είναι καλύτερα να τα αντιμετωπίζουμε μεταμορφώνοντας τα σε παιχνίδι.


Ταυτότητα Εκδήλωσης


Ημερομηνία:
10 Μαρτίου στις 18:00. Διάρκεια παράστασης 60′.

Τοποθεσία:
ΠΟΛΛΟΙ-χώρος-ΑΝΤΑΜΑ, Κρέοντος 110, Σεπόλια

Εισιτήρια:
8 ευρώ, Μειωμένο: 6 ευρώ για ανέργους και πολύτεκνους


Πληροφορίες / Κρατήσεις:
Απαραίτητη η κράτηση θέσεων λόγω περιορισμένου χώρου με μήνυμα στο τηλ. 6932337032 γράφοντας ονοματεπώνυμο και αριθμό θέσεων.
facebook event

 


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2625 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top