Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 502 Προβολές

Αύριο το πρωί

stars2

stars2


Ένα απ’ τα σημαντικότερα βράδια στην ιστορία της ανθρωπότητας κυρίες και κύριοι, βροχή μετεωριτών κι άλλων μικρών σωματιδίων μέσα σ’ έναν εγκέφαλο έτοιμο να καταστραφεί. Δημιουργούνται ρήγματα συνειδήσεων και ηθικών αντιλήψεων στον προσωπικό και δυστοπικό πλανήτη. Απ’ τα βράδια που έχουν μόνο σκοπό να καθυστερούν την μέρα που θα σου πετάξει στο πρόσωπο τις συνέπειες των αποφάσεων σου. Καμία σημασία δεν έχει το χρώμα ματιών σου, είτε μπλε είτε πράσινα θα δεις αυτό που σου αξίζει. Ότι διέλυσες θα σου παρουσιαστεί χίλια κομμάτια μπροστά σου, έτσι απλά χωρίς προειδοποίηση και δεν αργεί, αύριο το πρωί.

Δεν λαθεύει η ζωή, έχει έναν κύκλο σατανικά δομημένο. Δεν φεύγεις απ’ κει, αδύνατον. Μερικές φορές νομίζουμε πως την ξεγελάσαμε ενώ ήταν απασχολημένη με κάτι άλλο. Το μόνο που καταφέραμε ήταν απλά να το καθυστερήσουμε και το πρόβλημα με την καθυστέρηση είναι πως τον μόνο που δεν εξυπηρετεί, είναι τον ίδιο μας τον εαυτό.

Δειλιάζει ο άνθρωπος στον πόνο αλλά είναι αδύνατον να το γλυτώσει κι όσο μεγαλύτερος πονέσεις τόσο δυσκολότερα επουλώνονται οι πληγές.Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 62 Άρθρα

Αλέξανδρος Παύλου, τριανταπεντάρης σχεδόν, κάτοικος Αθηνών, πολλά κακά σ’ αυτή την Πόλη, αλλά όπως κάθε τι κακό έτσι κι αυτή θα βρει ένα κόλπο για να σε κρατήσει δίπλα της εξαρτημένο. Στη δική μου περίπτωση το «κόλπο» λέγεται τέχνη. Θέατρο και μουσική είναι στην κορυφή της πνευματικής μου πυραμίδας κι η Αθήνα τα προσφέρει απλόχερα. | pavloualexandros@hotmail.com

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top