Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 149 Προβολές

Μπάμπης Παπαδόπουλος – Acoustic Set Live στο Ίλιον plus

BabisPapadopoulos_AcousticSetl

BabisPapadopoulos_AcousticSetl


Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος και οι συνοδοιπόροι του στο πρότζεκτ “Acoustic Set” επιστρέφουν στην Αθήνα και το Ίλιον plus την Παρασκευή 27 Απριλίου. Έξι έγχορδα μας παρασέρνουν σε ένα καθάριο και ζωογόνο ταξίδι των αισθήσεων με τη μοναδική μουσική σφραγίδα των μελωδιών του Μπάμπη Παπαδόπουλου.

Από τη μάλλον μακρινή -αλλά πάντα επίκαιρη- εποχή του συγκροτήματος Τρύπες, στις  πιο πρόσφατες συνεργασίες του με καλλιτέχνες, μεταξύ άλλων, όπως ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Σωκράτης Μάλαμας και οι Χειμερινοί Κολυμβητές και κυρίως με την παράλληλη προσωπική του πορεία, ο Μπάμπης Παπαδόπουλος έχει καταφέρει κάτι σπάνιο: να μας μιλάει ταυτόχρονα και στην καρδιά και στο μυαλό. Ένας εξερευνητής της κιθάρας, του ήχου, της αρμονίας και της ενορχήστρωσης, ο Μπάμπης Παπαδόπουλος δεν εφησυχάζει και δεν αναπαύεται σε δάφνες του παρελθόντος. Δεν ερευνά απλά, αλλά καταθέτει σε τακτά χρονικά διαστήματα τα αποτελέσματα της έρευνας του, είτε με δίσκους είτε με τις δουλειές του για τον κινηματογράφο και το θέατρο (με πιο πρόσφατη το «Στέλλα Κοιμήσου» του Γ.Οικονομίδη στο Εθνικό Θέατρο), προσφέροντας μας ταξίδια μελωδικά, ποικίλων διαθέσεων, και ευχάριστα απρόοπτων προορισμών.

Μαζί του επί σκηνής οι ξεχωριστοί μουσικοί του “Acoustic Set”, οι οποίοι συμμετείχαν και στην ηχογράφηση του τελευταίου του δίσκου «Μέσα στον Πόνο Είν’ η Χαρά Μες στη Χαρά Είν’ ο Πόνος» (puzzlemusik& B-othersideRecords) και αυτή την περίοδο ετοιμάζουν την τέταρτη δισκογραφική δουλειά του Μπάμπη Παπαδόπουλου.

Συντελεστές
Φώτης Σιώτας: βιολί και βιόλα  | Μιχάλης Βρέττας: βιολί | Δημήτρης Βλαχομήτρος: μπουζούκι
Διονύσης Μακρής: κοντραμπάσο | Τάσος Μισυρλής: τσέλο

Τίτος Καργιωτάκης: κονσόλα ήχου
Goodheart Productions: Επιμέλεια παραγωγής

Ταυτότητα Εκδήλωσης


Ημερομηνία:
27/04/2018 στις 22:00 (οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00)

Τοποθεσία:
Ίλιον plus, Λεωφόρος Συγγρού 143, Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17

Εισιτήρια:
10 ευρώ


Πληροφορίες / Κρατήσεις:
210 8824383, 6983 600510

papadopoulos_ilion

 


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2625 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top