Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 113 Προβολές

BAR CONVENT BERLIN 2018 – Η ποτοποιία ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ ΧΑΧΑΛΗΣ ταξιδεύει στο Βερολίνο!

BCB-2018-Tentoura-Castro-distillery

BCB-2018-Tentoura-Castro-distillery


Η ποτοποιία ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – ΧΑΧΑΛΗΣ θα είναι στο BAR CONVENT BERLIN 2018 στις 8, 9 και 10 Οκτωβρίου 2018 στο ιστορικό Station Berlin, έναν πρώην σιδηροδρομικό σταθμό στην καρδιά του Βερολίνου που έχει μετατραπεί σε πολυχώρο (Hall 8, Booth 8-A01). Θα συμμετέχει με τα προϊόντα ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ, VERMOOD Vermouth Rosso / Bianco, BITTERÁNEO Mediterranean Bitters, Λικέρ ΚΑΣΤΡΟ «Κύβοι» και πολλά ακόμα! Ενώ, οι επιτυχημένοι bartenders Αργύρης Οικονομάκος και Αργύρης Σελιμάς θα παρουσιάσουν μεσογειακά cocktails με τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Το BAR CONVENT BERLIN είναι ετήσια διεθνής έκθεση και bar show για τους επαγγελματίες της βιομηχανίας των μπαρ και των αλκοολούχων ποτών: παραγωγοί αλκοολούχων ποτών, αναψυκτικών, bartenders, bar managers και λοιποί επαγγελματίες του χώρου των μπαρ συγκεντρώνονται κάθε χρόνο σε αυτό το τεράστιο διεθνές δίκτυο.

Η ποτοποιία ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – ΧΑΧΑΛΗΣ δίνει ιδιαίτερο βάρος στην επιστημονική έρευνα και την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων από εκχύλιση και απόσταξη με πηγή έμπνευσης βότανα και φρούτα της ελληνικής γης και της Μεσογείου γενικότερα. Καθώς για την προώθησή τους επιδιώκει τη συνεργασία με  εξειδικευμένους επαγγελματίες των μπαρ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η συμμετοχή της εταιρείας στο BAR CONVENT BERLIN είναι μία ευκαιρία για τη διάδοση των προϊόντων και της φιλοσοφίας της διεθνώς.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.castro-spirits.gr, www.barconvent.comΣχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3819 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top