Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 48 Προβολές

“Burn & Fade”, νέο Video clip από τους The Rockin’ Dead

burn-fade

burn-fade


Οι The Rockin’ Dead παρουσίασαν ένα νέο video clip για το τραγούδι “Burn & Fade” από το ντεμπούτο άλμπουμ τους “Here Comes The Darkness”.

Οι The Rockin’ Dead δημιουργήθηκαν το 2013. Ξεκίνησαν ως ένα πειραματικό μουσικό project από τον παραγωγό και συνθέτη Κώστα Στριφτό σε συνεργασία με τον συνθέτη και κιθαρίστα Πάνο Μαλαχιά. Την ίδια χρονιά κυκλοφόρησαν ψηφιακά το 1ο single με τίτλο “City Of Sin” με τη συμμετοχή του καταξιωμένου συνθέτη και μουσικού Κώστα Τουλαντά στα φωνητικά. Το τραγούδι καταφέρνει να αποσπάσει διάκριση στον διεθνή διαγωνισμό σύνθεσης American Songwriting Awards 2015 κερδίζοντας μια θέση ανάμεσα στους 5 φιναλίστ στην κατηγορία Rock.

Το 2015, εξελίσσονται σε μπάντα με την προσθήκη της τραγουδίστριας  Άννα Οικονομοπούλου και του Theo Παπαχρηστόπουλου στο μπάσο.

Το  ντεμπούτο άλμπουμ τους  “Here Comes The Darkness” κυκλοφόρησε το 2016.


Περισσότερες πληροφορίες για τους The Rockin’ Dead:
www.rockindead.com
www.facebook.com/rockindeadofficial

 


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2698 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top