Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 58 Προβολές

“Cosmic Rifle” – Κυκλοφόρησε το πρώτο video clip των Fuel Eater από το “Soberian Kinship”

Fuel-Eater-Soberian-Kinship

Fuel-Eater-Soberian-Kinship


Το “Cosmic Rifle” είναι το πρώτο video clip των Fuel Eater από το “Soberian Kinship”.

Επτά μήνες μετά την κυκλοφορία του δεύτερού τους album με το όνομα “Soberian Kinship”, οι εκ Πατρών Fuel Eater κυκλοφορούν το πρώτο τους video clip μετά το studio video για το “King of a desert Utopia” του 2014.

Το video του “Cosmic Rifle” (το πέμπτο κατά σειρά κομμάτι στο δίσκο) διέπεται από ψυχροπολεμική αισθητική που συνάδει απόλυτα με τον στιχουργικό χαρακτήρα του τραγουδιού, ενώ ταυτόχρονα περιέχονται έντονες σκηνές συναυλιακού περιεχομένου που παραπέμπουν στο “δυνατό χαρτί” της μπάντας, δηλαδή τις ζωντανές εμφανίσεις της.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε η Έλενα Μπονέλη, βασισμένη στο σενάριο της Γεωργίας Καλογεράτου, και τα γυρίσματα διήρκεσαν δύο ημέρες. Το video περιέχει εσωτερικές και εξωτερικές λήψεις, με τις πρώτες να λαμβάνουν χώρα στο “Θέατρο Λιθογραφείον”, ενώ τα υπόλοιπα πλάνα τραβήχτηκαν σε διάφορα μέρη της πόλης.

Πρωταγωνιστεί η ηθοποιός Κυριακή Ζήση.


Έπειτα από αυτή την κυκλοφορία, οι Fuel Eater θα συναντήσουν όλους τους φίλους τους σύντομα στο δρόμο, στο κοινό ελληνικό mini tour με τους Somali Yacht Club, στις εξής ημερομηνίες:

26/9/2018 Rover Bar, Θεσσαλονίκη
27/9/2018 Ghetto Bar, Πάτρα
28/9/2018 Death Disco, Αθήνα

Περισσότερες πληροφορίες για τους Fuel Eater θα βρείτε στις σελίδες τους: Facebook | BandcampΣχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3365 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top