Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 36 Προβολές

Damirah – Ζωντανή παρουσίαση του “Lights and Guns and Fire”

damirah

damirah


Οι Damirah είναι μια τετραμελής μπάντα, που δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2016 στην Πάτρα. Ο πρώτος χρόνος ζωής, κύλησε με τη σύνθεση και την ενορχήστρωση του υλικού της. Την πρώτη μέρα της άνοιξης του 2017, το συγκρότημα μπήκε στο studio για την ηχογράφηση του πρώτου album του, με τίτλο “Lights and Guns and Fire”, που κυκλοφόρησε στις 11 Οκτωβρίου του ίδιου χρόνου.

Το concept του δίσκου είναι βασισμένο σε ιστορικά γεγονότα. Το “Lights and Guns and Fire” περιέχει έξι συνθέσεις ορχηστικής μουσικής, ενός κράματος post rock και ψυχεδέλειας. Με έμφαση στη μελωδία, οι Damirah προσπαθούν να δημιουργήσουν κομμάτια που να έχουν έντονο το στοιχείο του ταξιδιού και της εικονοπλασίας.


Η Damirah είναι η ηρωίδα της μπάντας και το πρόσωπο που κοσμεί το artwork. To “Lights and Guns and Fire” είναι το ταξίδι ενηλικίωσης της ηρωίδας, μιας ενηλικίωσης βίαιας που περνά μέσα από δύσβατους δρόμους σε ένα σκηνικό οριακά δυστοπικό. Ενηλικίωση που εν τέλει όμως, ολοκληρώνεται. Ή και όχι.

Τη Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου το κουαρτέτο από την Πάτρα φέρνει τον ατμοσφαιρικό και ψυχεδελικό του ήχο στον νεοσύστατο χώρο του Temple, για τη ζωντανή παρουσίαση του παρθενικού του πονήματος, υποσχόμενο μία βραδιά post rock –και όχι μόνο- κατάνυξης και αλλεπάλληλων συναισθηματικών εκρήξεων.

Ταυτότητα Εκδήλωσης


Ημερομηνία:
Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου | Πόρτες: 21:00

Τοποθεσία:
Temple Athens, Ιάκχου 17, Γκάζι, Αθήνα

Εισιτήρια:
Προπώληση: 5 € / Ταμείο: 7 €

Προπώληση:
www.viva.gr | Τηλεφωνικά στο 11876 | Reload Stores | Media Markt | Seven Spots |Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης | Viva Kiosks (Συνταγμα & Τεχνόπολις)


Πληροφορίες:
Damirah | facebook event

 


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2721 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top