Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 73 Προβολές

Davide Cali «Γραμμή 28»

grammi-28

grammi-28-fb


Ένα μοναδικό αφιέρωμα στη Λισαβόνα, μια από τις πιο ρομαντικές πόλεις του κόσμου με τις εντυπωσιακές εικόνες της Magali Le Huche, αλλά και μια καταπληκτική ιστορία για την αγάπη και την ανάγκη του να μοιραζόμαστε.

Στη Λισαβόνα, μόλις ανέβεις στη Γραμμή 28, θα καταλάβεις γιατί δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη γραμμή του τραμ. Για τον Αμαντέο, τον οδηγό της εμβληματικής γραμμής, το να κατηφορίσει, να στρίψει δεξιά ή αριστερά, ή ακόμη και να κάνει ζιγκ – ζαγκ αυτό το τραμ, κρύβει έναν μυστικό σκοπό: με τους ξαφνικούς ελιγμούς της αμαξοστοιχίας, φέρνει πιο κοντά τους ντροπαλούς ερωτευμένους επιβάτες, και ενεργεί σαν άλλος θεός της Αγάπης!

Η τελευταία μέρα στη δουλειά είναι όμως γεγονός, και ο Αμαντέο συνειδητοποιεί ότι ποτέ δεν είχε χρόνο να βρει τη δική του αγάπη. Αλήθεια, υπάρχει αγάπη για όσους βοηθούν την αγάπη;

Μια απλή διαδρομή στη Γραμμή 28 μετατρέπεται σε ένα ταξίδι γεμάτο ατελείωτες εκπλήξεις… και φιλάκια! Βιάσου και ανέβα!

Οι Davide Cali και Magali le Huche μας προσφέρουν ένα εικονογραφημένο βιβλίο όμορφο σαν την αγάπη, γεμάτο εκπλήξεις και όμορφα συναισθήματα.

Ο Davide Cali είναι βραβευμένος συγγραφέας παιδικών. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1994 ως καρτουνίστας του Ιταλικού περιοδικού Linus. Άρχισε να γράφει παιδικά βιβλία το 2000 και από τότε έχουν εκδοθεί περισσότερα από 100 βιβλία του για παιδιά. Κάθε μία από τις ιστορίες του είναι βαθιά, συγκινητική και ιδιαίτερα πρωτότυπη. Ζει μεταξύ Ιταλίας και Γαλλίας.

Η Magali Le Huche γεννήθηκε το 1979 στο Παρίσι. Σπούδασε Διακόσμηση στο Στρασβούργο, και στη συνέχεια ξεκίνησε να εργάζεται στον Τύπο και τις εκδόσεις παιδικών βιβλίων. Έχει εικονογραφήσει περισσότερα από 50 παραμύθια, μεταφρασμένα σε 20 γλώσσες. Κάθε της δουλειά αποτελεί ένα εκδοτικό γεγονός, καθώς είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε ολόκληρο τον κόσμο. Αγαπά πολύ τα ταξίδια, και η Λισαβόνα είναι ένας από τους αγαπημένους της προορισμούς. Η Magali είναι σπουδαία παρατηρήτρια της καθημερινότητας.

«Γραμμή 28» (Eléctrico 28) | Συγγραφέας: Davide Cali | Εικονογράφηση: Magali Le Huche | Μετάφραση: Μυρσίνη Γκανά | Σελίδες: 36 | Διαστάσεις: 23 x 29 | Ημερομηνία έκδοσης: 2019 | Εκδόσεις Ίκαρος | Ηλικίες: από 5 ετών| Διαβάστε ένα απόσπασμα από το βιβλίοΣχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3819 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top