Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 113 Προβολές

Ίσες ευκαιρίες για όλους στον αθλητισμό


Στο πλαίσιο της διάδοσης των αποτελεσμάτων της Ευρωπαϊκής Ημέρας Αθλητισμού για Όλους του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus plus Sport, κατηγορία Non for Profit Sport Events, ο Φαέθων Α.Ο. Πάτρας σε συνεργασία με τον Α.Π.Σ. Προμηθέα και το Α.Σ.ΑμεΑ Ήφαιστος διοργανώνει εκδήλωση την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα στο 4ο ΕΠΑΛ Πάτρας (Αυστραλίας 62).

Η δράση έχει σαν στόχο την προώθηση της κοινωνικής ένταξης και των ίσων ευκαιριών αλλά και την αύξηση της σωματικής δραστηριότητας γιατί θα προβάλλει την δυνατότητα που έχουν όλοι να χαρούν τον αθλητισμό χωρίς προκαταλήψεις και στεγανά, αναγνωρίζοντας ο καθένας την ικανότητα και την αξία του συναθλητή ή του αντιπάλου του.

Επιπλέον θα συζητηθεί η μελλοντική διοργάνωση βιωματικής δράσης με αγώνες σε πραγματικές συνθήκες.

Πρόγραμμα εκδήλωσης
6.45-7.00 Εγγραφές – Εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη βιωματική δράση.
7.00-7.15 Χαιρετισμοί.
7.15-7.30 Συνολική παρουσίαση Ευρωπαϊκής Ημέρας Αθλητισμού για Όλους, συντονίστρια του προγράμματος Σίντυ Τασούλα.
7.30–7.40 Παρουσίαση αποστολής που συμμετείχε στους αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης στη Ρώμη, Σπύρος Χουλιάρας εκπαιδευτικός – αθλητής επιτραπέζιας αντισφαίρισης.
7.40-7.50 Παρουσίαση αποστολής που συμμετείχε στους αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο Τορίνο, Μιχάλης Καφφετζάκης αθλητής επιτραπέζιας αντισφαίρισης.
7.50-8.00 Κριτική όρων προσαρμοσμένης επιτραπέζιας αντισφαίρισης-Προτάσεις, Κατερίνα Βασιλογάμβρου τεχνική σύμβουλος του προγράμματος, προπονήτρια επιτραπέζιας αντισφαίρισης, εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
8.00-8.10 Παρουσίαση αποστολής που συμμετείχε στους αγώνες “Καλαθοσφαίρισης για Όλους” στο Γκροσέττο, Γεράσιμος Μεταξάς Μαριάτος, Γενικός Γραμματέας Α.Σ. ΑμεΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ, Αθλητής του τμήματος καλαθοσφαίρισης με Καρότσι.
8.10-8.20 Κριτική όρων προσαρμοσμένου αθλήματος, Θανάσης Σουφλιάς αθλητής και προπονητής καλαθοσφαίρισης.
8.20-8.45 Συζήτηση για τον τρόπο διεξαγωγής της βιωματικής δράσης.Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3436 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top