Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 323 Προβολές

Διπλωματικές παραστάσεις της Δραματικής Σχολής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

T92801-silence-afisa_out-01.jpg-mikri-123

T92801-silence-afisa_out-01.jpg-mikri-123


Η Δραματική Σχολή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, όπως κάθε χρόνο, τον Ιούνιο παρουσιάζει τις διπλωματικές παραστάσεις των τελειόφοιτων σπουδαστών της στο κοινό της πόλης. Στόχος είναι όχι μόνο να παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της δουλειάς που γίνεται στη Σχολή, αλλά και να υπάρξει στο κοινό η δυνατότητα να έρθει σε επαφή με διαφορετικούς δραματουργούς, θεατρικά είδη, αισθητικές και μεθόδους θεατρικής πρακτικής.

Η είσοδος σε όλες τις παραστάσεις είναι ελεύθερη κατόπιν τηλεφωνικής κρατήσεως (2610 623730) . Μετά το τέλος των παραστάσεων θ’ ακολουθήσει συζήτηση με τους συντελεστές και τους ηθοποιούς για όσους θεατές το επιθυμούν.

——-

Silence παράσταση χορού

Μετά την Αγγέλα του Γιώργου Σεβαστίκογλου που παρουσιάστηκε με επιτυχία στο Θέατρο Μπάρρυ σε διδασκαλία Δημήτρη Ήμελλου, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει μια παράσταση χορού με τίτλο Silence ǀ Σιωπή που πραγματεύεται τη ματαιόπονη προσπάθεια του ανθρώπου να κατακτήσει το σκοτάδι. Η χορογραφία είναι του Έντγκεν Λάμε, ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα του σύγχρονου χορού στην Ελλάδα.

Εκπαιδευτικός Χώρος Μπάρρυ (Σανταρόζα 7 & Καρόλου, Πάτρα)

Σάββατο 15 Ιουνίου στις 21:30 & 22:45 /Κυριακή 16 Ιουνίου στις 21:30 & 22:45

T92801-silence-afisa_out-01.jpg-mikri-123


Προμηθέας Δεσμώτης του Αισχύλου

Συνέχεια με τον Προμηθέα Δεσμώτη του Αισχύλου, μια παράσταση που το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει στο Ανοιχτό Θέατρο της Κρήνης. Η παράσταση έχει θέμα την αντίσταση σε κάθε αυθαίρετη εξουσία και η διδασκαλία είναι του Λιθουανού σκηνοθέτη Τσέζαρις Γκραουζίνις που τα τελευταία χρόνια έχει σκηνοθετήσει παραστάσεις Αρχαίου Δράματος στην Επίδαυρο και τα ανοιχτά θέατρα της Ελλάδας.

Ανοιχτό Θέατρο Κρήνης

Παρασκευή 21 Ιουνίου 21:30 / Σάββατο 22 Ιουνίου στις 21:30 / Κυριακή 23 Ιουνίου στις 21:30

hhjkkl


Κομμάτια έρωτα απ’ τον Σαίξπηρ

Ο κύκλος των διπλωματικών παραστάσεων κλείνει για φέτος με τα Κομμάτια Έρωτα απ’ τον Σαίξπηρ σε διδασκαλία του ευρηματικού ηθοποιού και δασκάλου Νίκου Γιαλελή. Κομμάτια από διαφορετικές κωμωδίες και τραγωδίες του Άγγλου βάρδου ενώνονται στη σκηνή με κοινό κλειδί τον Έρωτα.

Εκπαιδευτικός Χώρος Μπάρρυ (Σανταρόζα 7 & Καρόλου)

Σάββατο 29 Ιουνίου στις 17:00 & 21:00 / Κυριακή 30 Ιουνίου στις 17:00 & 20:00

jkhgf


Φωτογραφίες για τη δημιουργία της αφίσας: Λεονάρδος ΡούβαληςΣχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3971 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top