Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 68 Προβολές

Δωρεάν Κλινική Εξέταση Μαστού από το Άλμα Ζωής Ν.Αχαΐας

alma-zois-ext-mastou-patra-fb

alma-zois-ext-mastou-patra-fb


Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας δίνει και φέτος το ηχηρό παρόν του τον μήνα Οκτώβρη, μήνα διεθνώς αφιερωμένο στην ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού.

Για όγδοη συνεχή χρονιά διοργανώνει τη δράση: Δωρεάν Κλινική Εξέταση (ψηλάφηση) Μαστού σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και τη συμβολή του Δήμου της Πάτρας.

Εξειδικευμένοι γιατροί της περιοχής, θα εξετάζουν δωρεάν τις γυναίκες στην Κινητή Μονάδα Υγείας. Οι εθελόντριες του Συλλόγου θα διανείμουν έντυπο πληροφοριακό υλικό προς ενημέρωση και κινητοποίηση κάθε γυναίκας, για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Η δράση πραγματοποιείται στην Πάτρα στο κάτω μέρος της Πλατείας Γεωργίου από:

– Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017 από τις 10:00 – 14:00 και από τις 17:00 – 21:00

– Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017 από τις 10:00 – 14:00 και από τις 17:00 – 21:00

– Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 από τις 10:00 – 14:00

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η δράση θα κορυφωθεί με την καθιερωμένη και συμβολική ΑΛΥΣΙΔΑ ΖΩΗΣ το Σάββατο 7 Οκτωβρίου το μεσημέρι.

Οι εξειδικευμένοι γιατροί που προσφέρουν την πολύτιμη βοήθεια τους: Δημήτρης Κούκουρας, Ζυγομαλάς Απόλλων, Κατσιάκης Νίκος, Κυριακοπούλου Δώρα, Χαβελές Γιάννης.

Την πολύτιμη βοήθεια τους προσφέρουν τα διαγνωστικά κέντρα της πόλης: Β΄Διάγνωση, Μαγνητική Πατρών, Μαρλαφέκας, Πατριαρχέας,  Φροντίδα Υγείας, Ασκλιπειίον Β’  και Ολύμπιο Θεραπευτήριο, παραχωρώντας δωρεάν μαστογραφίες σε τυχόν κλινικά ευρήματα

Tagged with: ,


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2453 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top