Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 38 Προβολές

Dr. Albert Flipout’s One CAN Βand. Παρουσίαση του άλμπουμ “Don’t You Call My Name”

164

164


Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, το ιδιαίτερο μουσικό project που ακούει στο όνομα Dr. Albert Flipout’s one CAN band, του (ανθρώπου-ορχήστρα) Mickey Pantelous, επανέρχεται δυναμικά να μας παρουσιάσει στο ΙΛΙΟΝ plus (Κοδριγκτώνος 17 & Πατησίων) τον τρίτο δίσκο του «Don’t you call my name» που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες πάντα με την υποστήριξη του Merlin’s Music Box και με ΕΛΕΥΘΕΡΗ είσοδο.

Ο δίσκος αυτός του θρυλικού Dr. Flipout (το τενεκεδάκι κρουστό που είναι προσκολλημένο στο αριστερό πόδι του Mickey εκτελώντας χρέη ταμπούρου) είναι η φυσική συνέχεια, των δύο προηγούμενων δισκων («Can’t find my pills» (2010) και «North of Africa» (2013)), και περιέχει νέο υλικό, πάντα πιστό στο ύφος και τις αρχές του δημιουργού της.

Μουσική βασισμένη στα blues (blues-based) με ανοιχτή διάθεση για πειραματισμό και κατεύθυνση σε διάφορα μουσικά είδη. Κάθε κομμάτι του δίσκου αναδεικνύει ένα διαφορετικό χαρακτήρα προς το rock, τη soul, το cabaret, την americana και τον garage ήχο ανάλογα με το στυλ και το ύφος. Άλλοτε δυνατά και κιθαριστικά, άλλοτε διασκεδαστικά και γρήγορα και άλλοτε ήσυχα και αφηγηματικά σχεδόν, ο Mickey Pantelous μας διηγείται τις ιστορίες που έχει εμπνευστεί, δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη μουσικά και στιχουργικά ατμόσφαιρα, παίζοντας όλους τους «ρόλους» και τα όργανα ο ίδιος.

Μετά την παρουσίαση του δίσκου θα ακολουθήσουν οι Trash United (η Tribute band που δημιουργήθηκε για να τιμήσει το έργο του Mickey Pantelous) οι οποίοι θα τον ανεβάσουν ξανά στη σκηνή και θα παίξουν τραγούδια που είχε γράψει πριν δημιουργήσει τους Dr. Albert Flipout’s one CAN band. Οι Trash United αποτελούνται από κορυφαίους μουσικούς των blues που είναι οι Νίκος Σκιαδόπουλος (φωνή, φυσαρμόνικα), Μιχάλης Μπελεδάκης (κιθάρα) και Βαγγέλης Γιαρέλης (μπάσο).

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 9:00 και η συναυλία θα ξεκινήσει στις 9:30.

www.MickeyPantelous.com
Dr. Albert Flipout’s one CAN band – aka Mickey Pantelous –ΙΛΙΟΝ plus, Κορδικτώνος 17 & Πατησίων, Αθήνα


Πρόσβαση:
Με τον Ηλεκτρικό: Σταθμός Βικτόρια
Με Λεωφορείο: Από 3ης Σεπτεμβρίου με τα λεωφορεία 054 & 605 (Στάση Αγγελοπούλου)
Από Πατησίων με τα λεωφορεία 609, 622, Α8, Β8 (Στάση ΟΤΕ Πεδίου Άρεως) και 022, 224 (Στάση πανελλήνιος)
Με τρόλεϊ: 3, 5, 13, 14 (Στάση Πεδίου Άρεως) και 2, 4 (Στάση Πανελλήνιος)

 


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2625 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top