Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 428 Προβολές

Εγγραφές στο Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου Πατρέων

eikastiko-(2b)

eikastiko-(2)


Το Εικαστικό Εργαστήριο Πάτρας για τέταρτη συνεχή χρονιά διοργανώνει θερινά τμήματα για παιδιά δημοτικού. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Τρίτη 18 Ιουνίου ‘19 και θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 11 Ιουλίου ‘19. Το εργαστήρι θα λειτουργεί πρωινές ώρες τρεις φορές την εβδομάδα: Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 10:30 έως τις 12:00.

Επίσης ξεκινούν οι προεγγραφές των παιδικών και ενηλίκων τμημάτων που αφορούν τους ενδιαφερόμενους για  την κατοχύρωση ημέρας και ώρας κατά τη χειμερινή εικαστική σεζόν (Οκτώβριος 2019 – Μάιος 2020) στα εργαστήρια της Πάτρας και των Βραχνεΐκων.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα θερινά ή τα χειμερινά τμήματα του Εργαστηρίου της Πάτρας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά, πρωινές ώρες, από 5/6/19  Δευτέρα έως και Παρασκευή 10.00 – 13.00 στο τηλέφωνο 2610-620724 ή επισκεπτόμενοι τα εργαστήρια, τις ίδιες ημέρες και ώρες, στο Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο στην Πλατεία Κορύλλων.

Ως προς τις προεγγραφές στα  χειμερινά τμήματα των Βραχνεΐκων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τις ίδιες ημέρες και ώρες.

Tagged with: ,


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3959 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top