Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 45 Προβολές

Εικαστικά εργαστήρια ζωγραφικής 2019 – 2020 από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας

brush-fb

brush


Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας, για πέμπτη συνεχή χρονιά, θα λειτουργήσει από τις αρχές Οκτωβρίου εικαστικά εργαστήρια ζωγραφικής, κατασκευών και μικτών υλικών, επιθυμώντας να καλλιεργήσει την καλλιτεχνική δημιουργία και την εικαστική παιδεία σε μαθητές και ενήλικες κάθε ηλικίας.

Στο εργαστήρι θα διδάσκονται: βασικές αρχές σχεδίου,  βασικές αρχές σύνθεσης, σύνθεση όγκων και αντικειμένων, τρισδιάστατες κατασκευές από μικτά υλικά, βασικές αρχές χρώματος και τεχνοτροπίες, χρήση διαφορετικών μέσων (ακρυλικά, λάδια, σκόνες), χρήση διαφορετικών υλικών (ύφασμα, μέταλλο, ξύλο, πέτρα), εναλλακτικοί τρόποι έκφρασης.

Στα εργαστήρια θα λειτουργήσουν παιδικά και εφηβικά τμήματα, καθώς και τμήματα ενηλίκων, ανάλογα με τις δηλώσεις συμμετοχής που θα συγκεντρωθούν. Η εγγραφή κοστίζει 5 ευρώ, ενώ για όσους φοίτησαν στα περσινά τμήματα, η εγγραφή, θα είναι δωρεάν.

 

Τμήματα:

Ομαδικά παιδικά: (ελάχιστος αριθμός ατόμων: 4)

Απευθύνονται σε παιδιά 6-12 ετών. Μηνιαίο κόστος συμμετοχής: 10 ευρώ το άτομο (για 2 αδέλφια: 15 ευρώ, το τρίτο παιδί δωρεάν).

Ομαδικά εφηβικά: (ελάχιστος αριθμός ατόμων: 4)

Απευθύνονται σε μαθητές ηλικίας 13-18 ετών. Μηνιαίο κόστος συμμετοχής: 10 ευρώ το άτομο (για 2 αδέλφια: 15 ευρώ, το τρίτο παιδί δωρεάν).

Ομαδικά ενηλίκων: (ελάχιστος αριθμός ατόμων:4)

Απευθύνονται σε ενήλικες. Μηνιαίο κόστος συμμετοχής: 15 ευρώ το άτομο.

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιούνται στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης» από Δευτέρα έως Πέμπτη και ώρες 16:30-18:00 παιδικά, 18:00-19:30 παιδικά – εφηβικά και 19:30-21:00 ενήλικες, ανάλογα με τις ανάγκες των τμημάτων που θα προκύψουν.

Οι εγγεγραμμένοι στα εργαστήρια θα μπορούν να συμμετέχουν προαιρετικά και σε δράσεις της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., κατόπιν καθοδήγησης του υπεύθυνου και βάσει των αναγκών των εκδηλώσεων σε θέματα εικαστικής φύσεως. Στο τέλος κάθε σπουδαστικού έτους θα έχουν την ευκαιρία να εκθέτουν έργα τους σε ομαδική έκθεση της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. ενώ, δυνατότητα έκθεσης σε τοπικές δράσεις καλλιτεχνικού περιεχομένου, θα υπάρχει και κατά τη διάρκεια του έτους, κατόπιν συνεννόησης με τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

Δηλώσεις συμμετοχής και εγγραφές από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, καθημερινά 09:00-13:00, στα γραφεία της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης», Νικ. Πλαστήρα 19 και Κανελλοπούλου και ηλεκτρονικώς στο mail: dhkepaigialeias@gmail.com (υπεύθυνη κα Μαυροπούλου Μαρία). Τηλ. για πληροφορίες 26910-28210

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν από Τρίτη 1η Οκτωβρίου.Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3992 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top