Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 43 Προβολές

Εκκίνηση της Διαδικτυακής Πλατφόρμας αλληλοβοήθειας Voithise.com

Voithisecom

Voithisecom2


Στα πλαίσια του εθελοντισμού και της αλληλοστήριξης παραδίδεται προς λειτουργία και χρήση, η διαδικτυακή πλατφόρμα Voithise.com με σκοπό να διευκολύνει την επικοινωνία της Ανάγκης και τη διαχείριση της Προσφοράς από συνάνθρωπο προς συνάνθρωπο.

Με κίνητρο την τεράστια ενεργοποίηση αλληλεγγύης προς τους παθόντες των πρόσφατων πυρκαγιών στην Ελλάδα, η νεοσύστατη ομάδα του Voithise.com πήρε την πρωτοβουλία να προτείνει έναν άμεσο τρόπο επικοινωνίας.

Όπως χαρακτηριστικά λένε οι ίδιοι: “Στόχος είναι να χτίσουμε τη γέφυρα ανάμεσα σε όσους έχουν ανάγκη και εκείνους που μπορούν να προσφέρουν, χωρίς μεσάζοντες, χωρίς αφανείς σκοπούς και γραφειοκρατικές δυσκολίες. Προσφέροντας έναν κοινό διαδικτυακό χώρο αλληλοβοήθειας στους συνανθρώπους πιστεύουμε ότι μπορεί να επιτευχθεί το πιο σημαντικό. Η οποιαδήποτε προσφορά να φτάσει στοχευμένα στο συνάνθρωπό μας που την έχει πραγματικά ανάγκη, εύκολα, γρήγορα και πάνω από όλα, αποτελεσματικά.

Ξέρουμε τις αδυναμίες που μας φέρνουν σε τραγωδίες. Ξέρουμε και τις δυνάμεις που μας βοηθάνε να τις ξεπεράσουμε και είναι πάντα συλλογικές. Φτιάξαμε το  Voithise.com σε 48 ώρες για να κάνουμε την αλληλεγγύη εύκολη και αποτελεσματική.”

Το Voithise.com κωδικοποιεί τις κατηγορίες όπου υπάρχει προσφορά και προσφέρει άμεση πρόσβαση των χρηστών ανώνυμα σε αυτές τις πληροφορίες. Ταυτόχρονα, δημοσιεύει πληροφορίες που μπορεί να φανούν χρήσιμες, δράσεις, καμπάνιες ή και σημεία προσφοράς.

Περισσότερες πληροφορίες: Voithise.com | facebook | twitter | voithise@gmail.com

Voithisecom

Tagged with:


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3688 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top