Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 46 Προβολές

Έκκληση για αλληλεγγύη με την προσφορά αθλητικών παπουτσιών στους πρόσφυγες που ζουν στην Πάτρα

sport-shoe

sport-shoe


Η Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων, σε συνεργασία με την Κίνηση Υπεράσπισης Προσφύγων και Μεταναστών, απευθύνει έκκληση προς όλους τους φορείς της πόλης (Αθλητικά Σωματεία, Εκπαιδευτικούς Συλλόγους, Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων) στη νεολαία και στο λαό, να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους προσφέροντας αθλητικά παπούτσια νούμερο 39 – 44 στους αστέγους πρόσφυγες (καινούργια ή και αυτά που δεν χρειάζονται).

Η παράδοση γίνεται στο στέκι της Κίνησης, Ιωάννου Βλάχου 19, τις ημέρες Τρίτη και Τετάρτη και ώρες 19:00 – 21:00 ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με το 6950654775  για την παραλαβή τους από την Κίνηση από όποιο σημείο επιθυμείτε.

 Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3698 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top